AK PARTİ ZONGULDAK İL KADIN KOLLARI 6. OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AK PARTİ ZONGULDAK İL KADIN KOLLARI 6. OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ak Parti Zonguldak İl Kadın Kolları'nın 6.Olağan Kongresi gerçekleştirildi.   

Ak Parti Zonguldak İl Kadın Kollarının 6.Olağan Kongresi gerçekleştirildi.   Salı günü Kozlu-Karaca düğün Salonu'nda tek liste olarak gerçekleştirilen kongrede  mevcut Başkan Ayşe Erbay güven tazeledi. 

Kongreye; Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı, Bölge Koordinatörü Avukat Serpil Kavrak, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları  MKYK üyesi, Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Bölge sorumlusu Elif Gülsüm Yılmaz, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları  MKYK üyesi teşkilat Başkan Yardımcısı Dilek Kaya, , Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun,AK Parti Kadın Kolları ilçe başkan  ve yöneticileri, AK Parti İl ve İlçe yöneticileri ile çok sayıda davetli topluluğuyla delegeler katıldı.

Kongre saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı'mızın söylenmesi ile başladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongre öncesinde kadınlara hitap ederek AK Parti'nin kadınlara büyük bir önem verdiğini söyledi.Kadın kollarının video gösterisi sunuldu ve ardından konuşmalara geçildi.

AYŞE ERBAY: ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Erbayı yaptığı açılış konuşmasında, görevini en iyi şekilde yapacağını ve çalışmalarına artan tempo ile devam edeceklerini  belirterek şunları söyledi:

"Ak parti Zonguldak İl Kadın Kollarımızın 6’ıncı Olağan Kongresine hoş geldiniz hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Sözlerimin başında şahsıma bu onurlu İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini layık gören başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Sayın Lütfiye Selva Çam olmak üzere Başkan Yardımcılarımıza ve Genel Merkezimizin yetkili Başkanlarına benden desteklerini esirgemeyen değerli il başkanımız sayın Zeki Tosun’a her zaman yanımızda olan kıymetli Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan’a şükranlarımı sunuyorum

Değerli yol arkadaşlarım; Dava adalettir, mazlum her kimse, ırk, cinsiyet, renk, milliyet, din farkı gözetmeksizin mazlumun safında durmaktır. Dava hüzündür, mücadeledir, ümittir, sıkılmamaktır, pes etmemektir, yorulduğunda dinlenmesini bilip hemencecik yeniden yola koyulabilmektir. Dava aşktır, samimiyeti sonuna kadar yaşamaktır. Yükümüz ne kadar ağır olursa olsun bir ve beraber oldukça aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Bugünden itibaren, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan inandığı davanın mücadelesini veren bu yolda sağlam bir irade gösteren ve istikametinden en ufak bir sapma göstermemiş bir lider oluşunu örnek alarak, çalışmalarımıza artan bir tempo ile devam edeceğiz.

Bize verilen her görevi üstün bir gayret, ciddiyet ve titizlikle yerine getireceğiz. Şehrimizin geleceğinin inşasında kadınlarımızla birlikte elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Ülkemizde en fazla üyeye sahip olmanın gururunu taşıdığım Ak Parti’nin Zonguldak’taki 30 binin üzerine çıkmış bulunan kadın üye sayısını da daha da yukarılara çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız. Ak Parti’nin kurulduğu 2001 yılı ve iktidar olduğumuz 2002 yılından bu yana görev almış, zorlu ve çetin süreçlerde partimizin gelişip bu günlere gelmesinde mücadele veren Nesrin başkanıma, Arife başkanıma, Havva başkanıma ,Züleyha başkanıma ve yönetimlerine sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum vefat edenlere Allahtan rahmet diliyorum. Kadınlarımıza en fazla değer veren kadın haklarının ön plana çıkması için birçok kanun ve yönetmelik çıkaran Ak Partinin bir neferi olarak bugüne kadar görev yapmış olmanın huzuru içerisinde bugün yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte İl Kadın Kolları Başkanı olarak sizlerden yetki istiyoruz. Bu duygularla Ak Parti Zonguldak Kadın Kolları İl Kongremizin ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allahtan diliyor hepinizi Rabbime emanet ediyorum."

BAŞKAN ALAN: ARTIK HEDEFİM 5 DÖNEM BELEDİYE BAŞKANLIĞIDIR

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan yaptığı konuşmada, “3 değil 5 dönem Belediye Başkanlığıdır. 2023 seçimlerinde hedefimiz 3 şehir artık 4 milletvekilidir"diyerek, yaptığı çalışmalardan ötürü teşekkür etti.

ZEKİ TOSUN: BELEDİYEYİ HİÇ KAYBETMEYECEĞİZ

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun da yaptığı konuşmada, AK Parti'nin her geçen gün daha da büyüdüğünü belirterek, "Zonguldak Belediyesi'ni hiç kaybetmeyeceğiz ve artık hedefimiz 4 milletvekilidir" ifadesini kullandı.

POLAT TÜRKMEN: KADINLARA BÜYÜK BİR ÖNEM TAŞIYORUZ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen de yaptığı konuşmada, AK Parti'nin başarısının altında kadının payının büyük olduğunu belirtti.

AK Parti'nin 11 milyon üyesinden 5 küçük milyonun kadın olduğunu belirten milletvekili Polat Türkmen,"AK Parti olarak kadınlara çok önem veriyoruz. Kongremizin ilimize ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Önceki dönemde görev yapan herkese teşekkür ediyorum, gelenlere destek olacağız" dedi.

KAVRAK: İNANDIĞIMIZ YOLDA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları ve siyasi ve hukuki işler başkanı, bölge koordinatörü Avukat Serpil kavrak, "Çok güzel bir kongre, genel merkez Kadın Kolları olarak 81 ilde 920 ilçedeki yapılandık ve  ve 5 milyon 300 bin üye sayımızla dünyanın en büyük sivil toplum örgütüyüz. Üye sayımı 80 ülkeden daha büyüğüz. İnandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz."dedi 

Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları ve siyasi ve hukuki işler başkanı, bölge koordinatörü Avukat Serpil kavrak, AK Parti genel merkez Kadın Kolları MKYK üyesi, teşkilat Başkan Yardımcısı ve bölge sorumlusu Elif Gülsüm Yılmaz, AK Parti genel merkez Kadın Kolları MKYK üyesi teşkilat Başkan Yardımcısı Dilek Kaya ile eski İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Arıman'a, milletvekili Polat Türkmen, Belediye Başkanı Selim Alan, İl Başkanı Zeki Tosun tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

AK PARTİ İL KADIN KOLLARI YENİ ÜRETİM ŞU ŞEKİLDE:

AYŞE ERBAY’IN LİSTESİ

AK Parti Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Erbay’ın listesi; Arife Vildan Nar, Ayça Karagül, Ayşe Yavuz Albas, Banu Dirican, Filiz Ünal Sarsık, Funda Terzi, Gamze Cinbar, Gülay Günaydın, Gülcan Kara, Gülçin Kavraz, Gülşah Çetin, Hacer Erkol, Hansa Talas, Hatice Nekaya, Havva Çift, Havva Kel, İkranur Aydın, Melek Hamut, Nagihan Gökdemir, Nezaket An, Özlem Göken, Pınar Berker, Pınar Kara, Reva Aydın, Saniye Soyyiğit Akçay, Selma Baytekin, Serpil Özmen, Sevgi Aydın, Sevilay Demirci, Songül Uçar, Sümeyye Karakuş, Sümeyye Nur Güngör, Şennur Danış, Şermin Köroğlu, Şule Nur Tuna, Tansu Pazarlı, Tuğba Yusufoğlu, Tülay Sayılı ve Yonca Yıldız’dan oluştu.

AK Parti Zonguldak İl Kadın Kolları Üst Kurul Kongre Delegeleri ise, Ayşe Erbay, Züleyha Arıman, Havva Yılmaz, Nurşen Yılmaz, Vildan Silik, Gülşah Geldi, Yasemin Başar, Nergiz Çelik, Berrin Çalışkan ve Fadime Doğru oldu.


Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2021, 17:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER