AK PARTİ ZONGULDAK MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINDA TEMAYÜL YOKLAMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AK PARTİ ZONGULDAK MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINDA TEMAYÜL YOKLAMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan 8 isim için bugün temayül yoklaması gerçekleştirildi.

AK Parti ‘de gerçekleştirilen temayül yoklaması için kurulan sandıklarda Merkez ilçede ki; il belediye meclis üyeleri, Merkez yönetim kurulu üyeleri,il kadın kolları üyeleri, il gençlik kolları üyeleri,belde başkanları,  Kadın Kolları belde başkanları, Gençlik Kolları belde başkanları mahalle ve köy başkanları oy kullandı.

AK Parti İl Koordinatörü Kastamonu Milletvekili Metin Çelik’in nezaretinde yapılan temayülde; Abdullah Püren, Aziz Aydoğdu, Deniz Kavraz, Kemal Aydın, Murat Kulaç, Ömer Erbay, Yusuf Ataman, Yusuf Gülay yarıştı.

METİN ÇELİK:
AK Parti İl Koordinatörü Kastamonu Milletvekili Metin Çelik yaptığı açıklamada, "yeni merkez ilçe başkanımız teşkilat temayül yoklamasını gerçekleştiriuoruz. Mustafa başkanımızın daha öncesinde tekrar görev devam etmeyeceği yönünde açıklaması olmuştu. zaten bunlardan bilginiz var bugün teşkilat üyelerimizin oylarını alacağız görüşeceğiz, en güzel şekilde. sonra da düşüncesini genel merkezimize taşıma noktasında çalışmamızı gerçekleştireceğiz.hayırlı uğurlu olur inşallah. burada bizim herhangi bir isim vesaire adaylık öyle bir şeyimiz yok. 
arkadaşımız kimi istiyorsa gönlünden kim geçiyorsa AK Parti Merkez ilçe başkanı olarak kimi görmek istiyorsa kendisi adayı olsun ya da olmasın onu belirtme özgürlüğüne sahip. burada en azından oy kullanacak teşkilat mensuplarımız dan 3 isim istiyoruz  3 ismin altındaki düşünceleri temayülleri uygun görmüyorum. en azından üç tane isim yazmak durumunda teşkilat mensuplarımız. sistemimiz bu şekilde. ben oy kullanacak arkadaşlardan özellikle rica ediyorum burada oy kullanırken şu anki göreviniz ne olduğunu oy pusulasına lütfen yazsın ve en azından üç tane arkadaşımızın ismini mutlaka o listeye yazsın. ondan sonra biz bunları derleyip toparlayacağız.
tabii ki merkez ilçe başkanımız Mustafa bey'e bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz."dedi 


ZEKİ TOSUN
AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun yaptığı açıklamada çıtayı daha yükseklere taşımak için çalışaya devam edeceklerini söyledi.


MUSTAFA ÇAĞLAYAN
Yapılacak olan kongrede aday olmayacağını açıklayan mevcut ilçe başkanı Mustafa Çağlayan’da, partisine hizmet etmeye devam edeceğini söyledi. 


KİM ADAY GÖSTERİLİRSE ONUN YANINDAYIZ..
Aday adaylıklarını açıklayan; Abdullah Püren, Aziz Aydoğdu, Deniz Kavraz, Kemal Aydın, Murat Kulaç, Ömer Erbay, Yusuf Ataman, Yusuf Gülay’da kim aday gösterilirse gösterilsin karara saygılı olacaklarını ve partiye hizmete devam edeceklerini ve adayın etrafında birleşeceklerini kaydettiler:



Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2020, 14:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER