AK Parti'de temayül başladı

Ak Parti'de Temayül Maratonu Başladı

AK Parti'de temayül başladı

AK Parti Merkez İlçe’de temayül yoklaması başladı. Temayül yoklamasında 5 aday adayı bulunuyor

AK Parti Merkez İlçe’de temayül yoklaması gerçekleşiyor. AK Parti Merkez İlçe Başkanının Metin Karadumanın Genel merkez tarafından görevden alınması ile temayül yoklamasında 5 aday adayı bulunuyor. AK Parti Merkez İlçe binasında düzenlenen temayül yoklamasına İl Başkanı Zeki Tosun’nun ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

 “SIKINTI ÇIKARTMAYACAĞIZ”

Temayül yoklamasında konuşan AK Parti İl Başkanı  Zeki Tosun’ AK Parti Olağan kongre sürecinin takvimini açıklamış olduğu silsilede devam etmekte. Diğer ilçelerdeki takvim yürürken Merkez İlçede de bugün temayül yoklaması süreci var. 5 tane arkadaşımız bizlere CV’lerini takdim etti. Bazılarıyla görüşemedik takvim yoğunluğu ve Ankara’da olmam nedeniyle. Biz CV’lerini il başkanlığına getiren arkadaşlarımızın başvurusu konusunda sıkıntı çıkartmayacağız” diye konuştu. 

İl Başkanı Zeki Tosun, parti binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, il yöneticilerinin, Merkez İlçe Başkanlığına aday olan Savaş Pirecioğlu, Ferit Alboğa, Lokman Aydın, Mustafa Çağlayan ve Yahya Ali Ertem için temayül yoklamasının yapıldığını söyledi.

AK Partinin oyunu en yüksek seviyeye çıkartmak için birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını ifade eden Tosun, O bakımdan hepinize teşekkür ediyorum. Oylama saat 16.00ya kadar devam edecek. AK Parti Bölge Koordinatörü ve eski Giresun milletvekili Ali Temür, bazı adaylar ile birebir görüşme yapacaktır. dedi.

Ali Temür da Merkez ve Kilimli İlçe Başkanlığıyla ilgili temayül çalışmaları yaptıklarını belirterek, Bu çerçevede il başkanımın da verdiği bilgi çerçevesinde tüm birimlerimizdeki arkadaşlarımızla birebir görüşerek anket çalışması yapacağız. İl Başkanlığımıza müracaat eden başkan adaylarımız 5 kişidir. Önümüzdeki süreçte yeni adaylar da olabilir. Herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. diye konuştu.

 

haber

haber

AK Parti Merkez İlçe aday adaylarının listesi şu şekilde:

Yahya Ali Ertem (AK Parti Gençlik Kolları Eski Başkanı)

Ferit Alboğa,

Lokman Aydın (Gökçebey İlçe eski Başkanı),

Mustafa Çağlayan (Zonguldak AK Parti Belediye Meclis Üyesi),

Savaş Pirecioğlu.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2017, 09:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
YILMAZ
YILMAZ - 6 yıl Önce

yahya bey ALLAH YOLUNU AÇIK ETSIN.

MEFTUN
MEFTUN - 6 yıl Önce

LOKMANIN ORDA NE İŞİ VAR YAV.GÖKÇEBEYI BATIRDI ŞİMDİ SIRA ORDAMI.GÜLÜYORUM GÜLÜYORUM.
AMAA AÇIK ÇARŞININ ADAYI OLABİLİR.

CEMİL
CEMİL - 6 yıl Önce

Mustafa Çağlayan (Zonguldak AK Parti Belediye Meclis Üyesi),
ABDULLAH KARAGÜZEL KOKUYOR..ZEKİ BEY..UYUMA UYUMA

MÜDÜR
MÜDÜR - 6 yıl Önce

YAHYA KARDEŞİM ŞİMDİDEN HAYRLI OLSUN..GERİSİ TIRTTT..TIRTT

SIRADAKİ HABER