AK Parti'de 'temayül' heyecanı

AK Parti'de 'temayül' heyecanı

AK Parti'de 'temayül' heyecanı

24 Haziranda yapılacak seçimler oncesinde Ak Parti Milletvekili aday adayları arasında taban eğilimlerini belirlemek üzere yapılan temayül yoklaması başladı. Geniş bir katılımın sağlandığı temayülde aday adayları salon girişine sıra olarak gelenleri karşıladı. Temayül yoklaması Ak Parti Genel Merkezden gelen komisyon tarafından denetleniyor. Komisyonda Ak Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Ak Parti Düzce Milletvekili Fevayi Arslan, Komisyon Başkanı ise Cemal Yılmazdemir görevli olarak bulunuyor. Diğer taraftan açılışta konuşma yapan Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Aday adaylarımızı medeni cesaretinden dolayı kutluyorum. Partimize, vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun dedi.

İl Başkanı Zeki Tosun, bir kafede gerçekleştirilen temayül yoklamasında gazetecilere yaptığı açıklamada, 49 aday adayı arasından delegelerin 5 adayın ismini işaretleyeceklerini söyledi.

Tosun, şunları kaydetti:

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri ülkemiz ve hepimiz için çok önemli. Bugün yapacağımız temayül yoklamasından ismi çıkacak 5 adayımızla beraber birlik içinde, el ele vererek çalışacağız. Bütün milletvekili aday adaylarımı medeni cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Oy kullanma işlemi bittikten sonra milletvekillerimiz zarfları alıp Ankaraya götürecekler. Oy sayımı Ankarada yapılacak. Şimdiden temayül yoklamamızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

ı.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2018, 07:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER