Akdemir'den mahalle çıkarması

Akdemir'den mahalle çıkarması

Akdemir'den mahalle çıkarması

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Yeşil Mahalle Teoman Papila İlkokulu çevresinde incelemelerde bulundu. Mahallede yapılan parke ve peyzaj çalışmalarını inceleyen Akdemir, vatandaşlar ile bir araya gelerek istek, talep ve önerileri dinledi. Başkan Akdemir'e CHP İl Başkanı Hakkı Güney ve Belediye meclis üyeleri eşlik etti.

YEŞİL MAHALLE’DE İŞLEM TAMAM
Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Yeşil Mahallede ki çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Yeşil mahallede uzun zamandır bu yola bakamamıştık. Çünkü doğal gaz girmemişti ve gerçekten halk bu konuda muzdaripti ama zamanı gelince biz planlamamız ile burayı bitirdik. Bu planlama olmazsa olmuyor tabii ki biz sadece o kısmı değil aşağı doğru da bu çalışma devam edecek. İşlerimiz devam ediyor ve Zonguldak’ta iş hiç bitmez. Birlikte, planlı çalışmaya önem veriyoruz. Planlı çalışma insanları başarıya götürür. Bakın halkımıza teşekkür ediyorum. Allah razı olsun hepsinden. Biz sizin işimiz güzel ve düzenli ve planlı çalışmaktır ve bu görevi yürütebilmektir. Sağ olsun teknik arkadaşımız her gün burayı kontrol ederek çalışmaları yürütüyor. Güzel bir çalışma olduğunu gördük. hayırlı olsun hakkımızda” dedi.
“YENİ MAHALLEYİ İNCELEDİ”
Yenimahalle’de de incelemelerde bundan Zonguldak Belediye başkanı Muharrem Akdemir çalışmalarla ilgili şu bilgiyi verdi. Akdemir açıklamasında, “Bizler görevimizi bilinci içerisindeyiz. Hep konuştuk. Gittiler geldiler. Gerçekten yoğun isteklerde bulundu halkımız. Vatandaş ile çok güzeldi diyaloglar kurduk. Ama doğalgaz çalışmaları bizi geri tuttu. Niye? İki ayrı iş yapmayalım diye.  Bir yaptınız ki bir daha söküp takmayalım diye bekledik. Ve öyle de yaptık, planladık. Sağ olsun muhtarımız da bize bu konuda kolaylık gösterdi. Görevimizin başında olduğumuz sürece bu çalışmalarımız en iyi şekilde yapmaya çalışacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2018, 13:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER