Akdemir'den Tam "ZAMAN"lı Ziyaret

Akdemir'den Tam "ZAMAN"lı Ziyaret

Akdemir'den Tam "ZAMAN"lı Ziyaret

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve Belediye Meclis üyeleri CHP Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CHP Merkez ilçe Başkanı Fikret Zaman’ın başarılı olacağına inandığını belirten Belediye Başkanı Akdemir, CHP Merkez İlçe Kongresinin ’de seviyeli bir şekilde tamamlandığını ifade ederek, birlik ve beraberlik içerisinde CHP’yi iktidara taşımak istediklerini vurguladı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Merkez ilçe Başkanı Fikret Zaman ise; “Belediye Başkanımız ve Belediye Meclis üyelerimiz bize hayırlı olsun demeye geldiler. Anlamlı bir günde geldiler.

Mustafa Kemal Atatürk biliyorsunuz, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni açtığı gün Cuma günüydü. Ben de geçen hafta aynı duygularla çünkü kurucumuz Ulu önderimiz, eşsiz lider onun uygun gördüğü günde devir teslimi yaptık. Belediye Başkanının da aynı günde gelmesinden dolayı ben de mutlu oldum. Evet, birlik beraberlik olacak, biz seçildikten sonra gönülden tüm yönetimde bulunan arkadaşlarımla birlikte tüm üyelerimizi, delegelerimizi aradık ve teşekkür ettik hepsine. Hiç ayrışma lüksümüz yok, bu sayıyı daha da artıracağız. Hedefimiz ülkedeki bu karanlık tablodan ekonomik, siyasal, sosyal görünen bu karanlık tablodan kurtulmak için hep birlikte taşın altına elimizi koyacağız. Belediyelerimiz, belediye meclis üyelerimizle ve delegelerimizle, bizi sevenlerle, hatta bizim dışımızda siyasi partilerde bulunan dostlarımızla önümüzdeki 3 tane farklı seçimde birlikte olacağımızı düşünüyorum. Bu doğrultuda da çalışacağımızı buradan bildirmek istiyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2017, 15:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER