Akdemir'den Turpcu'ya, 'Haddini Bil'

Akdemir’den Turpcu’ya, “Haddini Bil”

Akdemir'den Turpcu'ya, 'Haddini Bil'

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, kendisini Merkez İlçe kongresinde eleştiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu’ya, tepki göstererek “Haddini bil” dedi.
“ZAMAN’I KUTLUYORUM”
Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir makamında düzenlediği basın toplantısında CHP merkez İlçe kongresini değerlendirdi ve milletvekili Şerafettin Turpcu’nun eleştirilerine yanıt verdi. Akdemir, ilk olarak seçimleri kazanarak Merkez İlçe Başkanı olan Fikret Zaman’ı kutladığını belirterek, “Cumhuriyet Halk Partisi Merkez ilçe başkanlığı seçimi yapılmıştır. Seçimde herkes hür iradesini kullanarak aday olmuştur. Adaylarda delegeler tarafından değerlendirilmiştir. Çok seviyeli bir seçim olmuştur. Fikret Zaman 133 oy alarak yeni merkez ilçe başkanı olmuştur. Ben kendisini tebrik ediyorum. Dört adayımız da birlik beraberlik mesajları vermişlerdir. Hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum” dedi.
“HER LAFA VERİLECEK CEVABIM VAR”
Turpcu’nun sözlerini kınadığını ve her lafa verilecek bir cevabının olduğunu belirten Başkan Akdemir, şunları söyledi, “Kongreye katılıp katılmamamla ilgili bazı yorumlar oluşmuştur. Her yere katılacağım diye bir kural söz konusu değildir. Bunun hesabını da ben kendi kendime veririm. Ancak orada konuşmalarda şahsıma karşı ağır eleştirilerde bulunmuşlardır. Olmayan bir kişinin hakkında eleştiri yapılması her zaman yanlıştır. Orada bir seçim var, bir başkasını eleştirmek anlamında yapılan bir seçim değildir. Birlik beraberliğin vurgulanması, partinin üst seviyelere nasıl taşınacağının anlatılması gerekirken şahsıma yönelik eleştirilerde bulunmuştur.” Dedi.
“KINIYORUM”
Turpcu’nun sözlerini kınadığını ve bu konuşmalardan hicap duyduğunu belirten Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, “Şerafettin Turpcunun bu eleştirinin kınıyorum. Bu konuşmalardan hicap duyuyorum. Bizim her lafa verilecek bir cevabımız vardır. Biz hiç bir lafın altında kalmayız. Bizim suskunluğumuz kendi ailevi asaletimizdendir. Yetişme tarzımızdandır. Biz yetişirken aile büyüklerimizden böyle bir terbiye aldık ve bu da benim felsefemdir. Gerektiğinde her türlü şekilde cevabımı veririm. Ben Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir neferiyim. Partimiz, örgütümüz bu görevi layık gördüğü için beni aday göstermiştir. Sonrasında halk teveccühü ile bizi bu makama oturtmuşlardır. Bizler hizmetimizi en iyi şekilde yapacağız. Acaba mahallelere çıkıp çalışmalarımızın nasıl olduğunu göre bilmişler mi ya da görebiliyorlar mı? Hiç bilmeden konuşmalar hem partimizi hem de ilgili kişiyi zor durumda bırakır. Ben işimi yapıyorum. Bu benim için çok büyük bir onur ve şereftir. Hakkımda çıkan eleştirileri kınıyorum tenzih ediyorum. Ben sevginin ve saygının bozulmasını istemiyorum. Partimizin yükselmesi konusunda ne gerekiyorsa birlikte hareket edip yapalım. Benim nezdimde hiç bir sorun yoktur. Ama onun kafasında bir şey varsa onu bilemem ve o da çıksın açıklasın neden böyle bir eleştiri yaptığını. Bu konunun yorumunu ona bırakıyorum.” Şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2017, 15:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER