Akdemir'e AK Ziyaret...

Akdemir’e AK Ziyaret...

Akdemir'e AK Ziyaret...

Merkez ilçe başkanı Mustafa Çağlayan ve yeni belirlediği yönetim kurulu üyeleri Zonguldak Belediye başkanı Muharrem Akdemir’e İadeyi ziyarette bulundu. Samimi bir havada Geçen buluşmada hizmet noktasında karşılıklı birlik mesajları verildi.
“HIZMETE VARIZ”
AK Parti Merkez ilçe başkanı Mustafa Çağlayan, “ Belediye başkanı Muharrem Akdemir’e iade-i ziyarette bulunuyoruz. Daha öncesinde çok sağ olsun kıymetli Meclis Üyeleri ve CHP merkez ilçe başkanı ile beraber bizlere ziyarette bulunmuşlardı. Bu ziyaretten duyduğumuz memnuniyetle parayı da açmadan hemen İadeyi ziyarette bulunmak istedik. Bu makamlar hizmetin adresidir. Ve belediye meclisinde belediye başkanı ve meclis üyeleri ile birlikte Üç üç buçuk senedir mesai harcıyoruz. İlişkilerimiz hep seviyeli ve düzeyli şekilde ilerlemiştir. Zonguldak çıkarılır için hep birlikte hareket etmişizdir. Bundan sonra da Zonguldak’a menfaatine ortak hareket edeceğiz. Ne zaman ve nerede ihtiyaçları varsa Biz her zaman desteğe hazırız.” Dedi.
“BAŞKA ZONGULDAK YOK”
Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, “ Heyetiniz birlikte yaptığınız nazik ziyaret için teşekkür ediyorum. Bu kurduğumuz genç kadro için de tebrik ediyorum. Bizler daha önce birlikte çalıştığımız Belediye Meclis yarın izin AK Parti Merkez ilçe başkanı olmasına sevindik. Siyasi düşüncesi ne olursa olsun sevgi ve saygıyı bırakmamak gerekiyor. Zonguldak’ta Yerel Yönetim olarak şu anda Cumhuriyet Halk Partisi görevde. Zonguldak için grup olarak bizlerin yanında olacaklarını ifade ettikleri için teşekkür ediyorum. Zaten başka Zonguldak’ta yok. Bu birlikteliğin ve işbirliğinin Zonguldak var olduğu sürece devam etmesi gerektiğine inanıyorum. Kendilerine Beye yeni seçilen yönetim kurulu arkadaşlarına ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2017, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER