Akdemir'e destek çığ gibi büyüyor

Altun’un, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i hedef alan açıklamaları kamuoyunda büyük tepki topladı.

Akdemir'e destek çığ gibi büyüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Ahmet Altun’un, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i hedef alan açıklamaları kamuoyunda büyük tepki topladı.
Parti içi meselelerin kamuoyu önünde açıklayan ve Zonguldak Halkının oyları ile seçilen Belediye Başkanının aldığı kararları sorgulayan Altun’a vatandaşlar; “Belediyeden siyaset elini çek. Başkanı rahat bırak. Başkan Zonguldak’a hizmet etsin. CHP’ye değil” dediler.

Zonguldak’ta Belediyede Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Şanal’ın görevden alan Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e destekler çığ gibi büyüyor. Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Ahmet Altun’un Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemirin Şenol Şanalı görevden alırken Belediye Meclis Üyelerine bilgi vermediğini söylemesi ve zehir zemberek açıklamalarda bulunmasına tepkiler gecikmedi.
Gazetemizi arayan çok sayıda vatandaş, kendisinden bekleneni 3 yıldır veremeyen Şanal’ın görevden alınmasının geç kalınmış bir karar olduğu noktasında düşüncelerini dile getirirken,
Belediye Başkanının çalışacağı yada çalışmayacağı ekibine, kadrosuna CHP Zonguldak İl Başkanı Altun’un değil, kendi karar vereceğini belirten vatandaşlar, “Buna ne bir başkanı, nede partisi karar verebilir. Buna Başkanın kendisi karar verir. Sonuçta başarıda başarısızlıkta halkın oyuyla seçilen başkanın hanesine yazıyor. CHP Zonguldak İl Başkanı Altun Zonguldak Belediyesine siyaset sokmasın, siyaset elini çeksin. Zonguldak Belediyesine Başkan Akdemir isabetli bir karar aldı. Tebrik ediyoruz. Şanal göreve geldiği günden bu yana beklenen performansın çok altında kaldı ve bazı hatalar yaptı. Bunu gören başkan gereğini yaptı. Bunda büyütecek ne var” dediler.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2017, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER