Akşener Gelecek!

Akşener Gelecek!

Akşener Gelecek!

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Ragıp Bayraktar, Zonguldak İl Başkanlığını binasının tadilatını yerinde inceledi. Bir aydır çalışmaların devam ettiğine dikkat çeken Bayraktar, 10 güne kadar çalışmaların biteceğini ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in açılışa katılacağına belirtti.
“GENEL BAŞKAN AKŞENER GELECEK”
İYİ Parti Zonguldak il binasınında tadilatı ile ilgili bilgiler veren Başkan Bayraktar, “Yaklaşık bir aylık süre oldu parti binasını kiralayalı. Bu süre zarfında tabi Merkez ilçe ve il başkanlığı olarak altlı üstlü olacak şekilde bir yer kiraladık. Zonguldak’ın fiziki şartları belli. Merkezde ki binaların kullanım şartları belli. Binamız eski bir bina. Merkez olması konumu ile halkımıza daha yakın, insanların rahat rahat gidip gelebileceği, ziyaret edebileceği bir yer aradık. Tabi kullanım alanıda bizim için önemliydi. Asansör, merdiven, doğalgaz gibi işlerin tadilatına başladık. İhtiyaçlara göre il binamızda bölmeler yaptık. Yeni bir bina olacak şekilde düzenlemeler devam ediyor. Yaklaşık olarak 10 günlük işimiz kaldı. Bina açılışımıza genel başkanımızda gelecek. Açılışı tüm Türkiye’de olduğu burada da genel başkanımız yapacaktır.İYİ Parti Zonguldak, genel merkezde güzel bir yer teşkil etmekte” dedi.
“HEDEFİMİZ İKTİDAR OLMAK”
İktidara yürüyen bir partiye yakışır şekilde bina yapmaya çalıştıklarına dikkat çeken İYİ Parti Zonguldak
İl Başkanı Ragıp Bayraktar, “İktidara yürüyen bir partiyiz. Hedefimiz bundan aşağı olması beklenemez. Binamızın iktidar partisi olmaya aday bir şekilde düzenlemesini yapıyoruz ve ona hazırlanıyoruz. Biz daha büyük bir bina olsa onu da tutmak isterdik. Üye kayıtlarımız kitlemizi gösteriyor. Bir hafta olmasına rağmen büyük bir üye kaydı talebi var. Kongre kararlarımızı da aldık. Zonguldak halkına buradan hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2018, 15:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sebahattin Durmuşoğlu
Sebahattin Durmuşoğlu - 6 yıl Önce

İnşallah Başkanım

Sebahattin Durmuşoğlu
Sebahattin Durmuşoğlu - 6 yıl Önce

Genel Başkanımızın gelmesi bizi onurlandıracak ve bizibüyütecektir.

SIRADAKİ HABER