Alan, hız kesmedi

Alan, hız kesmedi

Alan, hız kesmedi

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 
Öğretmen torunu, öğretmen oğlu, öğretmen eşi olan AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr. Ömer Selim Alan, okullarda ziyaretlerini sürdürüyor. Eğitimci bir ailenin çocuğu olan Alan, ilk ziyaretini Yayla İlköğretim Okulu’na gerçekleştirdi. Minik öğrenciler ile uzun süre sohbet eden Alan, daha sonra öğretmenlerin taleplerini dinledi. 
Eğitimci bir ailenin çocuğu olarak, eğitime önem verdiğini vurgulayan, AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan, yapılan en faydalı yatırımın eğitime olduğunu söyledi. Alan konuşmasında, “Ben eğitimci bir ailenin çocuğuyum, eşimde öğretmen, haliyle sürekli eğitim ve öğretimin içerisinde yer aldım. Gelecek nesil bizim ve Zonguldak’ımız için çok önemli. Zonguldak’ımızda eğitimi ne kadar üst seviyelere çıkarır, kaliteli öğrenciler, bilinçli bireyler yetiştirirsek, şehrimiz o kadar gelişir ve büyür. İnşallah başkanlığa seçilirsek, eğitim anlamında da Zonguldak’a katkımız olacağına inanıyorum” ifadelerine yer verdi.
Yayla İlköğretim Okulu’nun ardından Kız Meslek Lisesi’ni ziyaret eden Alan, öğretmenler ile fikir alışverişinde bulundu. 
Sıcak karşılamalarından dolayı okul yöneticilerine ve öğretmenlere teşekkür eden Alan burada ki konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Meslek liseleri her zaman Türkiye’mizde büyük bir ihtiyaca karşılık vermiştir. Sanayilerimizde, esnafımızda ara eleman ihtiyacı her geçen gün artmaktadır. Meslek liselerinden mezun olan kardeşlerimiz, iş dünyasının büyük bir açığını gideriyor. Başkan seçildiğimiz takdirde meslek liselerimiz ile beraber güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum. Ayrıca bizleri burada ağırlayan sevgili okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimize sıcak karşılamaları ve sohbetleri için teşekkür ederim.”

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2019, 21:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER