Alan'ı duygulandıran mesaj!..

Alan'ı duygulandıran mesaj!..

Alan'ı duygulandıran mesaj!..

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Doktor Ömer Selim Alan seçim çalışmalarına devam ederken bir aileden gelen mesaj üzerine Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesini ziyaret etti.

Edinilen bilgiye göre; Çocuğunun ateşlenmesinin ardından hastaneye giden aile yol üzerinde seçim çalışmasına devam eden Doktor Ömer Selim Alan’ın yanında geçerken minik çocuğun Doktor Alan’ı tanıdığı ve babasından arabayı durdurarak Ömer Selim Alan ile tanışmak istediği fakat yüksek derecede ateşi olması sebebiyle acil hastaneye gitmek zorunda olmaları üzerine aile çocuklarının isteğini yerine getiremediğini, bunun üzerine çocuğunu kıramayarak Alan’a mesaj atarak çocuklarının kendisini görmek istediğini iletti. 

ALAN’I DUYGULANDIRAN ZİYARET

Akşam saatlerinde hastaneye giderek minik çocuğu ziyaret eden Ak Partili Doktor Ömer Selim Alan’ın hediyeleri takdim ederken ise duygulandığı görüldü. Alan, aile tarafından kendisine atılan mesajı gördüğünde çok duygulandığını belirterek, “Seçim çalışmaları sırasında minik yavrumuz bizleri görmüş. Babasına sormuş ancak yüksek ateşi olduğu için aile acilen hastaneye yetişmek durumunda kalmış. Aile reisi daha sonra bize durumu ileterek minik yavrumuzun bizimle tanışmak istediğini belirtti. Biz de programımıza ara verip hastaneyi ziyaret ettik. Minik yavrumuzun sağlığı gayet yerinde Maşallah. Kendisini gördük bizler de çok mutlu olduk. Geleceğimizin teminatı yavrularımıza Allah uzun ömürler versin. Onlar bizim geleceğimiz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2019, 10:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER