Alan, kan bağışı çağrısında bulundu

Alan, kan bağışı çağrısında bulundu

Alan, kan bağışı çağrısında bulundu

Zonguldak Kızılay Kan Merkezi Müdürü Doktor Ömer Selim Alan, kan bağışı sayısını arttırmak adına başlattıkları çalışmaları anlattık.
Geçtiğimiz günlerde Zonguldak’ın 19 mahalle muhtarı ile bir araya gelen Selim Alan, Kasım ve Aralık ayında kan bağış kampanyası başlatacaklarını belirterek merkezde bulunan kan bağış merkezine de vatandaşların destek vermesini istediklerini söyledi. 
Kampanyalar hakkında bilgi veren Alan: “19 mahallemizi kapsayan kampanyamız öncesinde muhatlarımızla bir araya geldik. Kasım ve Aralık ayında yapacağımız projenin tanıtımını yaptık, fikirlerini alıp görüş alışverişinde bulunduk. Kasım ve Aralık ayları soğuk hava nedeniyle kan bağışı konusunda sıkıntı çektiğimiz aylar. Bu sebeple 19 mahallede muhtarlarımızın da önderliğinde istişare ettik. Ekim ayında çalışmaları yapıp 19 mahallemizde muhtarlarımızın uygun gördüğü yerlerde vatandaşlarımızdan kan bağışı isteyeceğiz. Kimseyi mağdur etmek istemiyoruz. İlk kampanyayı merkezde başlattık. Daha sonra ilçelerimizde de yapacağız” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2018, 15:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER