ALAPLI TSO'NUN İFTARINDA HERKES ORADAYDI.

ALAPLI TSO'NUN İFTARINDA HERKES ORADAYDI.

ALAPLI TSO'NUN İFTARINDA HERKES ORADAYDI.

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programı yüksek bir katılımla gerçekleştirildi.

"2020'DE BACALAR TÜTECEK"
Zonguldak'ın Alaplı İlçesi Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Başkan Recep Ocak, Alaplı Organize Sanayi Bölgesinin 2020 yılına yetişeceğini belirterek, “İnşallah 2020 yılında Alaplı Organize Sanayi Bölgesinde bacalar tütecek. Alaplı'nın bütün gençlerini, yaklaşık 1500 ila 1800 arasında gencimizi Alaplı'da iş sahibi yapacağız” dedi.
Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, geleneksel iftar yemeğinde protokol ve Oda üyeleriyle bir araya geldi.
Alaplı Yılmazlar Düğün Salonunda düzenlenen Zonguldak, Ereğli ve Alaplı protokolünün yanı sıra iş dünyasının temsilcilerinin bir araya geldiği iftar yemeğine; Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zekai Kamitoğlu, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Nazım Pazvan, Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, 26. Dönem Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Alaplı Emniyet Müdürü Cengizhan Zengin, Zonguldak, Ereğli, Alaplı protokolü ve iş dünyasının tanınmış isimleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, Alaplı TSO üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
İftar programının açılış konuşmasını yapan Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, yıl içinde Oda olarak yapılan faaliyetler hakında bilgiler verdi. Ocak, Alaplı Organize Sanayi Bölgesinin 2020 yılına yetişeceğini belirterek şunları söyledi: "Alaplı'mız için hayati önem taşıyan, Alaplı'yı sanayi kenti yapacak projemiz Alaplı Organize Sanayi Bölgesi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Alaplı OSB'de alt yapı çalışmalarının çok şükür sonuna geldik. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının yapmış olduğu son geçici kabulle altyapı çalışmalarımızı bitirdik. Bundan sonraki süreçte, bir ay önce Alaplı Organize Sanayi Bölgesinin elektrik altyapı ihalesini de gerçekleştirdik. Yıl sonuna kadar doğalgazı, elektriği ve Türk Telekom hatları ile birlikte bu altyapı çalışmalarını da inşallah bitireceğiz. Daha sonra yer tahsisleri yapılan 21 tane yatırımcımız da yavaş yavaş üst yapıya başlayacaklar. Seçim çalışmalarımızda bahsettiğimiz gibi inşallah 2020 yılında Alaplı Organize Sanayi Bölgesinde bacalar tütecek. Alaplı'nın bütün gençlerini, yaklaşık 1500 ile 1800 arasında gencimizi Alaplı'da iş sahibi yapacağız."
Ocak'ın konuşmasının ardından iftar programı yapılan yemek duası ile sona erdi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2019, 17:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER