‘Alçak bir mahlukatsın’

Çatalağzı karıştı, hakaretler hava da uçuştu ‘Alçak bir mahlukatsın’

‘Alçak bir mahlukatsın’

Kilimli İlçesine bağlı Çatalağzı beldesinde aday adayları arasında ortalık iyice karıştı, sosyal paylaşım sitelerinden ise ilginç yazılar paylaşılıyor. 
AK Parti’den Çatalağzı Belediye Başkan Aday Adayı olacağı konuşulan Yunus Lütfi Çoban, sosyal paylaşım sitesinden eleştiri de bulunan Özgür Özsever isimli bir kişiye sert cevap verdi.
Özgür Özsever isimli sosyal paylaşım sitesi kullanıcısı “Çatalağzı Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Yunus Lütfi Çoban, 15 Eylül 2017 de hakkın rahmetine kavuşan babası Lütfi Çoban7ın ölümünün sene devriyesini 13 Ekim 2018 de Lütfi Çoban Petrol Ofisi önünde okutulan kuran tilaveti ile yad etti. Akıllarda şu soru işareti oluştu! 15 Eylül’de vefat eden babasının senesini niye 13 Ekim de okuttu? Acaba bu tilaveti siyasete mi alet etti?’ şeklinde paylaşımı Çoban’ı çileden çıkarttı.
Paylaşıma tepki gösteren Çoban ise şunları söyledi: “Sen İnsanların kederli bir gününü siyasete alet edecek kadar alçak bir mahlukatsın. 
Siz hayatınızda böylesi bir kalabalığı ağırlayacak potansiyele sahip olmadığınız için Hava muhalefetinin ne sonuçlar doğuracağını hesap edemezsiniz. 
15 Eylül, 13 Ekim aradaki zaman farkından ne gibi bir siyasi rant sağlanabilir küçük beyinli ahlaksız şahsiyet. 
Ayrıca sen kendinde oradaydın keşke bana orada sorsaydın. 
Bir de o kadar yiğitsen niye kendi sayfandan değil de sahte hesaptan çamur atıyorsun. 
Çık ortaya mertsen her kes görsün bir boyunu postunu. 
Buna bile cesaretin yok.”

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2018, 00:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER