Ali Kaya'dan Akşener'e ziyaret!..

Ali Kaya'dan Akşener'e ziyaret!..

Ali Kaya'dan Akşener'e ziyaret!..

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ali Kaya, “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener başta olmak üzere partimizin üst düzey yönetimi, Ereğli’nin İl olabilmesi için tam destek sözü verdiler” dedi.

Ali Kaya, Gazetecilere yaptığı açıklamada, İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen ve İl Başkan Yardımcısı Asım Tazegül ile birlikte Genel Merkez ziyaretinde bulunduklarını belirtti.

Ziyaretlerinde ilk olarak Genel Başkanları Akşener’i ziyaret ettiklerini anlatan Kaya, şöyle dedi:

AKŞENER EREĞLİ’Yİ İYİ TANIYOR

“Sayın Genel Başkanımız ile ilimiz ve ilçemiz üzerinde detaylı görüşmelerde bulunduk. Ereğli’ye daha önce geldiğini, ilçeyi çok iyi tanıdığını anlatan Sayın Genel Başkanımız, Ereğlimizin ‘birçok ilden daha büyük ilçe’ konumunda; sosyal, ekonomik ve kültürel yapısıyla da son derece önemli olduğunu, ancak, son yıllarda ülke genelinde olduğu gibi ekonomik ve sosyal açıdan geriye gittiğini de bildiğini ifade ettiler.

İL OLMAMIZA DESTEK VERECEKLER

Kendilerine, Ereğlimizin İl olabilecek konumda bulunduğunu ve Belediye Başkanı seçilmem halinde bunun gerçekleşmesi için çaba göstereceğimi ifade ettiğim Sayın Genel Başkanımız da, Ereğli’nin il olmayı hak etmiş bir ilçe konumunda bulunduğunu, bu konuda parti olarak her türlü desteği vereceklerini, seçim çalışmaları sürecinde de Ereğli’ye gelebilmek için tüm şartları zorlayacaklarını çünkü, Ereğli’yi çok önemsediklerini ifade ettiler.

TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ

Sayın Genel Başkanımız ile benzer konuları görüştüğümüz Sayın Genel Başkan Yardımcılarımız Müsavat Dervişoğlu ile Koray Aydın’ın, aynı destek sözleri, mutluluğumuzu ve heyecanımızı bir kat daha artırdı. Başta Sayın Genel Başkanımız Akşener olmak üzere, genel başkan yardımcılarımıza ve tüm teşkilatımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

İYİ PARTİ BİRİNCİ ÇIKACAK

Bu duygularla döndüğümüz Ereğli’de, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde yasal süre içinde teşkilatımız, üyelerimiz ve partimize Ereğli halkı ile var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı halkımızın teveccühü ile İYİ Parti birinci çıkacak, şahsım da Ereğli Belediye Başkanı olarak göreve başlayacağım.”

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2019, 15:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER