ALİ TOSUN ZONGULDAK’A VEDA ETTİ

Geçtiğimiz gün Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden alınan Ali Tosun için Valilik Binası önünde veda töreni düzenlendi

ALİ TOSUN ZONGULDAK’A VEDA ETTİ

Geçtiğimiz gün Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden alınan Ali Tosun için Valilik Binası önünde veda töreni düzenlendi. Ali Tosun Zonguldak’a veda ederek İnsan kaynakları koordinasyon biriminde görevlendirildiğini ifade etti. Yarından itibaren Ankara’da yeni görevine başlayacak Tosun konuşmasında şu ifadeleri kullandı:
“23 Haziranda başladığımız görevimizi sonlandırıyoruz. Görevden ayrılırken yüzümüzü eğmeden ayrılmayı dua etmiştik. Dualarımız kabul oldu. 15 aylık sürenin sonuna geldik. Emeğin başkenti Zonguldak'ta yapılacak ne varsa sahada olduk. Bu süreçte okul yöneticilerimize, İl, ilçe teşkilâtlarımıza teşekkür ederim. Çok kısa oldu ama Allah devletimize zeval vermesin. Biz milletimize, devletimize aşığız. Eğitim adına destek veren herkese teşekkür ederim. Kimseye kırgınlığım yok. Ben bir kırgınlık olusturduysam herkes hakkını helal etsin. Dua alabilmek herkese nasip olmaz. Yalova'dan ayrılırken de aynı duyguları yaşamıştım. Bize emanet nesilleri en güzel şekilde yetiştirmek için gayret gösterdik. Sizlere güveniyoruz. Her zaman gönül kapılarımız sizlere açık olacak. Zonguldak eminim ki çok güzel yerlere gelecek. Bu işler bayrak yarışıdır. Bayrağı devrediyoruz. Yalova nasıl benim içimde ayrı bir şehirse Zonguldak'ta öyle kalacak. Arzı veda ediyorum. Görüşmek üzere”

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER