Allah helaliyle görevimi yapmayı nasip etsin!..

CHP’den Kilimli Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Erdin Kargidan’dan bomda ifadeler

Allah helaliyle görevimi yapmayı nasip etsin!..

Kilimli’de uzun zamandır siyaset yapan iş adamı Erdinç Kargidan, CHP’den Kilimli Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.
Parti binasında açıklamada bulunan Erdinç Kargidan’ı eşi Fatma Kargidan, CHP Kilimli İlçe Başkanı Necla Filiz Karademir ve partililer yalnız bırakmadı.
‘40’A YAKIN PROJEMİZ VAR’
Projelerinden bahseden Erdinç Kargidan: “40’a yakın projemiz hazır, sadece Kilimli Belediyesinin gelir gider dengesini görmek istiyorum. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu şeffaf belediyecilik diyor. Şeffaf belediyecilik gelir gider tablosunu web sitesinde görmemiz gerekiyor. Ticarette de kendi başarımı, lambacı Mustafa’nın oğlunun başarısının sebebi, biz ticarette paramızı doğru kullandık, doğru kullanacağız” dedi.
‘KİLİMLİ’NİN NAMUSUNU SATTILAR’
Kilimli’ye Kent Meydanı projesi yapmak istediğini söyleyen Kargidan: “Kilimi halkının sorunlarını dinliyoruz. Müthiş bir Kent Meydanı Projemiz var. 2009’da yola çıktığımda 35 yaşındaydım, kent meydanı yapacağız dedim. Ama 2009 yılında seçilen arkadaş değil kent meydanı özür dileyerek söylüyorum, Kilimli’nin namusunu sattı. Belediyeyi geri alacağız ve kent meydanı yapacağız. Bu kentin bir meydanı olacak, inşallah adı da Demokrasi Meydanı olacak” dedi. 
DEMOKRATİK HER YOLA RAZIYIM’
Partililerin ön seçim talebi hakkında konuşsan Kargidan: “Şunlardan kaçmayalım, anket olsun atama ile çıkmayalım. 2009 yılında kazanamadık. Ön seçime, ankete ve demokratik her yola razıyım. Çünkü ben mahalle mahalle geziyorum, insanlarla bir araya geliyorum. Ben CHP’de de Allah izin verirse çıkacağım, sadece bu yetmeyecek Belediye Başkanı da olacağım” dedi. 
‘ALIN TERİ İLE PARAMI KAZANDIM’
Ticareti alın teri ile yaptığını söyleyen Kargidan: “Adı geçen arkadaşlarla beraber Kilimli meydanına gidelim çok istiyorum. Ana muhalefet partisine üye olup ve ticaret yapıp bu güne kendimi getirdim. 3 tane erkek evladım var, onların boğazlarından ben bir lokma haram geçirmedim. Bunun Kilimli’de artık konuşulmasını istemiyorum. Ben bunları artık anlatırken utanıyorum. 10 yıldır AK Partili arkadaşları da sokakta görüyorum, onların bir şey söyleyecek yüzü yok. Ticaret yapıp siyaset yapmak çok zor, adamı parçalarlar. Hakkımda bir şey bilen gazeteci de yazsın. CHP’nin üyesiyim, siyaset yaptım ve bu siyasetten nemalanmadım. Ticaretimi de bu güne kadar alın terimle, helalle yaptım. Kilimli Belediye Başkanlığını da Allah bana nasip ederse helalle yapmayı nasip etsin. 2014 yılında aday olmasam da Ali Aslankılıç’ın koluna girip yürüyeceğimi söyledim. 2019 yılında yapılacak olan seçimde aynısını söylemiyorum, kolumu kirletmeyeceğim!” dedi. 
‘KİLİMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI BİZİM İŞSİZLİĞİ ÇÖZECEĞİMİZ BİR YER DEĞİL’
Hizmet için yola çıktıklarını söyleyen Kargidan: “Kilimli’de herşey eksik. 2009 yerel seçimlerinde, ‘Sessiz olun Kilimli ölüyor’ demiştim. Kilimli de bu problemler devam ediyor. Kişisel beklentiler, menfaatler Kilimli’yi bu hale getirdi. Kimseden kişisel menfaat istemiyorum. O parklar yapılacaksa, plaj yapılacaksa herkes benim yanımda olacak. İşsizliği çözebilirmiyiz? Hayır çözemeyeceğiz. Kilimli Belediyesinde emekli, olmak isteyen arkadaşlar var, öncelikle onlar için bir çalışma yapacağız. Civarımızda ki meslek gruplarından arkadaşlarımızı alacağız. Ben gençlerimize her zaman söylüyorum, onlar için ne yapabilirim? Benim iş yerimde çalışmak isteyen varsa çalıştırayım. Kilimli Belediye Başkanlığı bizim işsizliği çözeceğimiz bir yer değil. Ama ben onların önünde yürüyeceğim. Ne yapmamız gerekiyorsa masaya yumruğumu vuracağım. Ben koca yürekli, adamım, aslanlar gibi de o arkadaşların yanında olacağım” şeklinde konuştu. (Gamze Taşdemir)

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2018, 20:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER