Amaç sadece spora ve yaşama destektir...

Amaç sadece spora ve yaşama destektir...

Amaç sadece spora ve yaşama destektir...

Zonguldakta amatör spor kulübüne destek amacıyla 40 yıldır düzenlenen okey turnuvasının şampiyonuna Baba Hindi hediye edildi.
Kapuz Mahallesinde 40 yıl önce başlatılan Tersanespor Geleneksel Taş Okeyi Hindi Turnuvasında gelenek değişmedi. Turnuvanın 2017 yılı finali de renkli görüntülere sahne oldu. 1975 yılında kıraathanelerde başlayan turnuvanın şampiyonuna canlı hindi, İkinci ve üçüncüye ise dondurulmuş paket hindi ile kupa bardak hediye edildi. Üç gün süren turnuvanın şampiyonu ise 55 yaşındaki Ahmet Ardıç oldu.
Amatör Ligde mücadele veren Tersanespora gelir sağlamak amacıyla düzenlenen turnuvanın şampiyonu Ahmet Ardıç, Tersanesporun her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu hindi turnuvası bu yıl da epey bir coşku içerisinde geçti. Birlikte olmak gerçekten güzel. Amaç sadece spora ve yaşama destektir. Başka bir amacı yok. Taş okey oynadık ama kumar oynamadık. Yardımlaşma içinde olduk. Bundan sonra turnuvalarda artık kim şampiyon olur hiç önemli değil. Herkese hayırlı ve uğurlu olsun diye konuştu.
40 yıldır devam eden turnuvanın üçüncüsü İsmail Hasdemir ise Bu turnuva bir dostluk turnuvası. Onun için özel. Bu turnuva spor kulübüne yardım için düzenleniyor. Herkesin birbirini kucaklaması ve saygı göstermesi açısından, diğer insanlara örnek olması açısından güzel bir turnuva oldu dedi.
Turnuvanın ikincisi Yasin Dursun, üçüncü İsmail Hasdemir ve dördüncüsü ise Türker Kapkaç oldu.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2017, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER