Anti propaganda yapmasınlar!

Anti propaganda yapmasınlar!

Anti propaganda yapmasınlar!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, Ak Parti yöneticilerinin “MHP vekil çıkaramayacak. Oylarınızı ona vermeyin” açıklamasına tepki gösterdi. Anti Propagandanın ittifak ruhunu bozabileceği uyarısında bulunan Kıransoy, Ak Parti yöneticilerinin dikkatli olması gerektiğini belirtti. 
“İTTİFAK RUHUNA AYKIRI
Anti propagandanın ittifak ruhuna zarar getireceği uyarısında bulunan MHP’li Kıransoy, “24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan seçime ittifak yaparak giriyoruz. Bu ittifak ruhuna aykırı davrananlar tabiki bizi üzer. Biz MHP olarak, Ülkücüler olarak verdiği her sözü tutan bir siyasi hareketiz. Dolayısıyla Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır demiştir. Ve bizim için bu genel kabuldür. İktidar kanadından, ittifak içinde olduğumuz siyasi partiden doğru MHP adaylarına anti propaganda yapılırsa bu bizi üzer. Bu tavır atılan imzalara aykırı düşer. Bunları yapan arkadaşlar teşkilatlarına ve genel başkanlarına karşı tutum almış oluyor, bunun fakrındalar mı bilmiyorum… Biz MHP olarak uyarı görevimizi yaptık. Daha önce dediğim gibi biz verdiği sözleri tutan bir partiyiz. Bundan sonrada bu böyle devam edecektir. 
“DERSLER ÇIKARACAKLARDIR”
MHP’nin vekil çıkarıp çıkarılmayı şeklinde yöneltilen soruya ise Kıransoy, “MHP sahadadır. MHP adaylarına Zonguldak halkının yoğun bir teveccühü vardır. MHP milletvekili çıkartacaktır. Bu seçim iki başlık altında yapılacaktır; Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimi… Cumhurbaşkanlığı seçiminde adayımız Recep Taytyip Erdoğan’dır. Ve Milletvekili seçiminde kendi adayımıza oy istiyoruz. Diğer siyasi partiler de kendi adaylarına oylarını siyasi ahlak ve adap içinde isteyeceklerdir.  Rekabet ortamı tabi ki olacaktır, herkes tabiki kendi adayları lehine oy isteyecektir. Ama bunu bir üslup ve siyasi ortaklık sınırları içerisinde yapmaları gerekir diye düşünüyoruz. Ve sayın vekil adayımız Hamdi Ayan’da bunu vurgulamıştır. Muhataplar bundan mutlaka bir takım dersler çıkaracaktır” şeklinde cevap verdi.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2018, 17:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER