ARIMAN GÖREVİNİ, ERBAY'A DEVRETTİ

ARIMAN GÖREVİNİ, ERBAY'A DEVRETTİ

AK Parti Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanlığından istifa ederek görevi bırakan Züleyha Yazıcı Arıman parti binasında yaptığı basın açıklaması ile görevini yeni Başkan Ayşe Erbay’a devretti. 

Ak Parti İl Başkanlığında yapılan basın toplantısına, İl Başkanı Zeki Tosun, İl Kasım Kolları Başkanı Ayşe Erbay ve partililer katıldı. 

ZEKİ TOSUN: "BU BİR BAYRAK DEĞİŞİMİ OLDU"

İl Başkanı Zeki Tosun bir konuşma yaparak; “Kadın Kollarımızın Başkanlarının devir teslim törenlerini yapacağız. 2009 yilindan beri Züleyha Başkan ile çalıştık çalışmaya da devam edeceğiz. İki dönemdir birlikte bu görevi başarı ile yürüttük. Emekleri çoktur. Yönetim kurulu arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyoruz. Vedalar zor da olsa, biz Züleyha kardeşimize veda etmiyoruz. İnşallah kendisini daha yüksek yerlerde göreceğiz. Dün Ankara'da yaptığımız görüşmeler neticesinde, yönetimde beraber çalıştığımız Ayşe Erbay kardeşimize görev devredildi. Genç, partimizde uzun müddet görev yapmış bir kardeşimiz. Züleyha Başkanıma Zonguldak için yaptıkları için bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak değişimi oldu. Birlikte çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

ZÜLEYHA ARIMAN: "DİNLENECEĞİM"

Züleyha Yazıcı Arıman’da " Bu bir süreçti. 11 buçuk senedir gerçekten yoğun çalışıyorum. İl Başkanım ile beraber kaç secim geçirdik. Bu kongrede aday olmayacağımı Mart ayında belirtmiş, istifamı vermiştim. Ancak pandemi dolayısıyla bunu duyurmadık. Önümüzdeki dönemde çalışacak ekip çok önemliydi. Hem yaş olarak, hem de süreci çok iyi bilen biri olarak kendisi atandı. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Değerli konuşmalara, yorumlara çok teşekkür ediyorum. Sosyal medyaya biraz ara vereceğim, dinleneceğim. Ekibi kurması için Ayşe Başkanıma bir süre yardım edeceğim. Gerçekten çok yoruldum, inşallah biraz dinlenip devam edeceğim. Bu aile bizim ailemiz. Çok teşekkür ediyorum, hakkınızı helal edin. inşallah hayırlısı olur." ifadesini kullandı.

AYŞE ERBAY: YENİ BİRDÖNEME BAŞLIYORUZ

Ayşe Erbay ise; "Genel Merkezimizin atamasıyla yeni bir döneme başlıyoruz. Ilimiz Kadın Kolları Başkanlığına beni layık gören Il Başkanım ve Züleyha Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Hayırlısı olur inşallah." diye konuştu.



 

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2020, 09:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER