Asenalar kermes

Asenalar kermes

Asenalar kermes

    Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından kermes düzenlendi.Camlı Köşkte gerçekleştirilen yiyecek kermesine, Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, Türkiye Sakatlar Derneği Başkanı Hüseyin Şirin, Zonguldak İli Kalkındırma
ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Necati Başar, Zonguldak Sosyal Hizmetler Müdürü Veli Köktürk, Umut Yaşam Derneği Başkanı Nurten Kınay, Emekçi Kadınlar Derneği Başkanı Yüksel Yayla, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın eşi Saadet Akın, MHP Bartın il Kadın Kolları Başkanı Nuran Akmaz, MHP Kozlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Özdemir, MHP Çatalağzı Belde Kadın Kolları Başkanı Reyhan Açıkgöz, MHP Çaycuma İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Candan ile çok sayıda STK temsilcileri ile bazı siyasi partilerin
temsilcileri katıldı. katıldı.

Kermeste bir konuşma yapan MHP il Başkanı Hamdi Ayan, “Milliyetçi Hareket
Partisi İl Kadın kolları teşkilatlarımız bir araya gelerek bir kermes etkinliğinde bulunmuşlardır. Ben başta bu organizasyonu yapan arkadaşlarımıza destek veren bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kadın Kolları teşkilatımız her zaman olması gereken yerde olmaya gayret göstermiştir ve hala da faaliyetlerine devam ediyor. Bu organizasyona yapan kadın kollarımıza ve burayı şereflendiren değerli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner de düzenlenen kermeste yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bugün burada kermesimizi gerçekleştiriyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Asenalarının her birinin birer cevval yürek olduğunu biliyorum vermiş oldukları bu emekten dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ülkemizde ve yaşadığımız bölge olarak bu günlerde en çok ihtiyacımız olan şey birlik ve beraberlik. Bu kermesler de bizleri biz yapan, birbirimizi bütünleştire sevgiyi ve kardeşliği tesis edildiği etkinlikler oluyor. Bu anlamda burada bize katılım sağlayan, davetimize icabet eden herkese çok teşekkür ediyorum. Ayrıca, bu kermes etkinliğimizde bizi yalnız bırakmayan başkanımıza, ilçe başkanlarımıza, ilçe kadın kollarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi mensu bu olmak gerçekten bir ayrıcalıktır, ben ve arkadaşlarım böylesi kıymetli ve kutlu bir davanın neferleri olmaktan onurluyuz ve gururluyuz. Bizim sevgi diliyle oluşan bu bağlılığımız son nefesimize kadar sürecektir”
Yapılan konuşmaların ardından kermese katılanlar yapılan yiyecekleri alırken, elde edilecek gelirin Uygur Türklerine verileceği belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2017, 21:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER