Asenalar, yerel seçimi masaya yatırdı!..

Asenalar, yerel seçimi masaya yatırdı

Asenalar, yerel seçimi masaya yatırdı!..

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Kadın Kolları Çaycuma'da toplandı. Toplandıyı değerlendiren MHP İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner şunları söyledi.

EKSİLERİMİZ VE ARTILARIMÍZ NEDİR NELER YAPABİLİRİMİZİ MASAYA YATIRDIK

‘Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak  İl Kadın Kolları yönetimimiz ,İlçe kadın kolları başkan ve yönetim lerimiz ile  birlikte her ay  koordineli şekilde yapmış olduğumuz olağan toplantılarımızdan birini daha Çaycuma Kadın Kolları başkanımız Sevim Candan hanımın ev sahipliğinde gerçekleştirdik. Toplantımıza katılımda bulunan değerli dava arkadaşlarımızla birlikte teşkilat sıkıntılarımızı ve yerel seçim ler konularında istişarede bulunarak çözüm getirmeye önerilen fikirleri değerlendirerek eksi ve artıları mız neler bu konuda bizler ne yapabilirizi tartışarak verimli ve samimi bir ortamda toplantımızı yaptık .Milliyetçi Hareket Partisi kadın kolları teşkilatları olarak 31 Mart 2018 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi den aday olacak il ve ilçe belediye başkan adaylarımızın ve teşkilatlarımızın  başarısı için her Seçim döneminde olduğu gibi bu süreçte de fedakarca ve büyük özveriyle çalısan başarılı olabilmek adına Milliyetçi Hareket Partisi'nin asenaları adaylarının yanında yer alarak çalışmalarını devam edecektir.

Toplantımıza katılımda bulunan Kozlu Kadın Kolları Başkanımız Türkan Özdemir ve yönetimine Devrek Kadın Kolları başkanımız Nursel Atar ve yönetimine bizlere ev sahipliği yapan Çaycuma Kadın Kolları başkanımız Sevim Candan ve yönetimine çok teşekkür ediyoruz.’

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER