Aşkar, Gündeme ilişkin Değerlendirmelerde Bulundu...

Aşkar, Gündeme ilişkin Değerlendirmelerde Bulundu...

Aşkar, Gündeme ilişkin Değerlendirmelerde Bulundu...

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Şube Başkanı Kamuran Aşkar, Kozlu Temsilciliğin haftalık olağan toplantısına katılarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 Aşkar, Kozlu Temsilciliğimiz Tuncay Korku başkanımızın önderliğinde iyi işler yapmaya, Kozlu'da eğitim çalışanlarının sesi olmaya devam ediyor, dedi. Zorlu bir süreçten geçtiğimiz şu günlerde bütün teşkilatlarımızın kalbi milletimizle  bir atmaktadır, diyen Aşkar:''yaşananlar elbette içimizi yaktı. Ama birlikteliğimiz, tek ses oluşumuz ve mehmetçiğimizin cephede destan yazması az da olsa içimize su serpmektedir'' dedi.  "Eğitim-Bir-Sen olarak ne milletimizin gündemini ıskalıyoruz, ne de eğitim çalışanlarımızın. Genel Merkezimiz Ankara'da bizler taşra teşkilatlarımızda ordumuza, milli duyarlılığımıza ve ülkemizin menfaatlerine sahip çıkıyoruz. Biz, milletin kendisi olmaktan, çalışmaktan, sahaya çıkmaktan duyarlılıklarımızı ifade etmekten vazgeçmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Kozlu İlçe Temsilcisi Tuncay Korku da Şube Başkanımıza ilçelerimize desteğinden ve beraberlik olgusuna verdiği değerden dolayı teşekkür etti.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2020, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER