Asya suyun raf fiyatlarına inceleme!

Asya suyun raf fiyatlarına inceleme!

Asya suyun raf fiyatlarına inceleme!

GÜNDEM Gazetesinin Zonguldak kamuoyu adına yaptığı, “Asya Suya büyük zam! Fırsatçılık mı yapıyorlar” haberinin günün en çok konuşulan konuları arasında yer alırken elde edilen bilgilere göre Zonguldak İl Ticaret Müdürlüğü’nün Asya suyun marketlerde ki satış rakamları üzerinden inceleme başlattığı ve ürün takibini sürdürdüğü öğrenildi. Hatırlanacağı üzere Asya Su Ramazan Bayramı öncesinden bu yana fiyatlarda dönem dönem artışlara gitmiş son 19 gün için de ise bir koli suya 2 lira zam yapmıştı.
Diğer taraftan esnaf kanadı ise yapılan zamların ‘Dolar’ kuru kisvesi altında yapıldığına dikkat çekerek fırsatçılığa aman verilmemesi gerektiğini belirtti. Daha önce Gündem Gazetesi açıklama yapan Balıkçı ensaflarından Bayram Yılmaz, “u dolara zam, bu doların yükselişi, bu ülke üzerine oynanan oyunlar… ABD, Avrupa oyun oynuyor. Peki bizim ‘Şerefli’ iş adamlarımız niye bu oyunun peşindeler. Allah aşkına bu nedir? Şimdi biz burada Asya suyu kullanıyoruz. Yarım kilolukları 5 liraya alıyoruz. 12 tanesini. Ama bakıyorsunuz Demirciler markette aynı su 5 lira. Geçen sene 2,5 liraydı ufak koli. Bu sene 5 lira. Allah aşkına suyu da mı petrolle alıyoruz ya. Su niyetine bu insanlar petrol içsin olmadı ya. Ayıptır. Yazıktır. Günahtır. Bunun adı fırsatçılıktır. Bu şerefsizler fırsatçılık yapıyor da Ticaret Bakanı ne yapar Allah aşkına. Belediye denetim yapmıyor. Şikayetlerimize bile kulak asmıyorlar. Ben ülkemi seven insanlardanım” dedi.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2018, 08:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yunus emre gülay
Yunus emre gülay - 6 yıl Önce

Ne güzel suyu petrollemi alıyoz yazmışsın ya kardeş aynen öyle suya ödenen bedelin dışındaki tüm ambalajlar petrol ve dolar endeksli yahudinin suyunu satın alırken markalı diye 10 lira verirsin ülkenin milli yerli üreticisinin ürettiğine çamur atarsın ağar gel kardeş atarken bilinçli araştırarak at

BARIŞ TAŞTAN
BARIŞ TAŞTAN - 6 yıl Önce

EVET FIRSATÇILIK YAPILIYOR 19 LİTRE ASYA SU BİR ANDA 13 LİRA OLDU YAZLIKLAR OLSUN DAHA ALMIYORUM

selçuk
selçuk - 6 yıl Önce

reklam olmasın dıe ereglıde x bı markette 1.5 lt su 6 lı kolı 4.95 kendı subelerınde 7 tl yazık

SIRADAKİ HABER