AYAN: Kentte Bir Geriye Gidiş Var

AYAN: Kentte Bir Geriye Gidiş Var

AYAN: Kentte Bir Geriye Gidiş Var

Partide düzenlenen bayramlaşma programında konuşan MHP İl Başkanı Hamdi Ayan. Kurban Bayramını kutladı ve “Kentte bir şeyler eksik gidiyor” dedi. Ayan, bayramlarda daha çok heyecan ve coşku beklerken aksinin yaşandığını, bayramlarda eski coşkunun yaşanmadığını söyledi.

 MHP il başkanlığında bayramlaşma yapıldı.

İl Başkanı Hamdi İl Başkanı Hamdi Ayan partililerle bayramlaştı, bir süre sohbet etti.

Tüm İslam aleminin bayramını kutlayan MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, Zonguldakta bazı şeylerin eksik gittiğini,

Ayan, 30 ağustos ve kurban bayramı kutlamalarının sönük geçtiğini belirtti.

Hamdi Ayan, “biliyorsunuz 30 Ağustos Zafer bayramını çok sönük yaşadık ve Bunun arkasından da böyle bir kurban bayramı münasebetiyle bir araya geldik .işte Milliyetçi Hareket Partisi her zaman olduğu gibi Zonguldakta teşkilatları ile birlikte bir araya gelmesini becerebilen Zonguldak’a yön vermesini bilen bir parti olarak görevine devam ediyoruz.

Bir istirhamım olacak Zonguldak de bir şeyler eksik gitmeye başladı. Daha çok coşku, daha çok heyecan beklediğimiz bir dönemde Zonguldakta bir geriye gidiş halk ta siyasetçiden ve bürokratlar kopuş görürdüm. Bu şehri yönetenlerin bu eksiklik olduğunu artık görmesi ve Zonguldak’la bütünleşmenin yolarını aramalı diye düşünüyoruz. Nice bayramlara erişmek vatana millete hizmet etmeyi Cenabı Allah bizlere nasip etsin” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2017, 19:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat ç.
Murat ç. - 7 yıl Önce

Hadi yauu.. Günaydın

SIRADAKİ HABER