AYAN, TRABZONLULARDAN DESTEK İSTEDİ!..

AYAN, TRABZONLULARDAN DESTEK İSTEDİ!..

AYAN, TRABZONLULARDAN DESTEK İSTEDİ!..

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Belediye Başkan adayı Hamdi Ayan, beraberinde İl Başkanı Varol Demirköse, Merkez ilçe Başkanı Niyazi Kıransoy, İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner ve partililerle birlikte Trabzonlular Derneği Başkanı Ahmet Bayrak ile dernek üyelerini ziyaret etti.

Ziyarette ilk konuşmayı yapan Trabzonlular Derneği Başkanı Ahmet Bayrak; “Zonguldak’ta seçim atmosferine girmiş bulunmaktayız. Belediye başkan adaylarımız zaman zaman derneğimizi ziyaret ediyorlar. Tabii ki biz bundan mutluluk duyuyoruz. Hamdi başkanımız Zonguldak’ta tanınmış simalardan biri. Zonguldak’ı bilen bir isim. Çıktığı bu yolda biz kendilerine başarılar diliyoruz. Üstlenmiş olduğu bu görevi yapar mı? Yapar. Zonguldak’ımızın teveccühü olur ise kendilerine bu yolda başarılar dileriz. İnşallah hayırlı uğurlu olur diye düşünüyorum” dedi.

AYAN: “VATANDAŞIMIZIN YÜZDE 43’Ü YOL İSTİYOR”

Biz bu kentin hem sakinleri, hem sahipleriyiz diyen Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Belediye Başkan adayı Hamdi Ayan, ziyarette yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

“Biz bir yüke talip olduk arkadaşlarımızla birlikte plakamıza uygun olarak 67’de 67 proje sloganıyla yola çıktık. Bu projeler kapsamında her şeyi düşündük. Bütün derneklerimizi bir araya alan onları da bir arada tutmayı düşündüğümüz Lavuar alanı kapsamı içerisinde aldığımız bir çalışmamız olacaktır. Şimdi Türkiye’de işler bir bozuksa, Zonguldak bundan iki etkilenir duruma geldi. Zonguldak’ın göç durumundan tutun, insanların fakirleşmesine kadar Zonguldak’ın yaşadığımız ekonomik sıkıntıları olsun şehirleşmede çok geri kaldık. Hiçbir şeyimizi planlı yapamadık ve yılların getirdiği artık kronik bir sorunla karşı karşıyayız. Bunlar bizi ürküten şeyler değil. Bunlar bizim ekipler dahilinde, sivil toplum örgütleriyle iş adamlarımızla, sanayicilerimizle, bürokrasiyle beraber çözebileceğimiz meseleler. Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum. Zonguldak’ta herkes şunu söyler, evet birlik beraberliği yakalamak lazım der ama bir türlü de yakalanamaz. Bir proje tanıtımı yaptık, orada başkanlarımız da izlediler. Bunun içerisinde Zonguldak’la ilgili her şey düşünülmüştür. 19 mahallede taziye evlerimiz olacak Belediye olarak, 19 Mahallede irtibat bürolarımız olacak. Zonguldak’ta bir memnuniyet anketi yaptırdık, vatandaşımızın yüzde 43’ü yol istiyor. Olması gereken bir şey isteniyor şu anda. Yüzde 12’lik bir dilim otopark, yüzde 11’lik bir kısım biz işsiziz diyor, yüzde 3’lük de bir dilim aslında Belediyenin yaşanılabilir alanların olması gereken yerleri de yüzde 3’lük bir dilim istiyor bunu. Şimdi ufuklarımız o kadar daralmış, hayallerimiz o kadar küçülmüş ki, konuştuğumuz yerler mahallelerdeki yol meselesi, su meselesi. Artık Zonguldak bunları aşmalı. Zonguldak kabuğunu kırabilmeli. Biz buna talibiz. Biz bu kentin hem sakinleri, hem sahipleriyiz. Böyle geldik, böyle gördük, bundan sonra da böyle gidecektir”

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2019, 23:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER