Ayan tulum çıkarıyor!

Ayan tulum çıkarıyor!

Ayan tulum çıkarıyor!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak 1.sıra milletvekili adayı Hamdi Ayan Karadeniz Ereğli ilçesinde 24 Haziran tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri öncesi destek ziyaretlerine devam ediyor. Milletvekili adayı Hamdi Ayan ilçede faaliyet gösteren gemi yapım tersanesinde, "Zonguldak 30 yıl uyutuluyor, artık yeter" dedi.

Milletvekili adayı Hamdi Ayan'ın Karadeniz Ereğli ilçesindeki gemi yapım tersanesinde çalışan işçilere seslenerek yaptığı konuşmasında, Zonguldak ilinin giderek göç veren il haline geldiğini belirterek, Zonguldak'ta MHP olarak artık fark oluşturacak siyasete el atacağını, 30 yıldan bu yana Zonguldak'ın uyutulduğunu, zamanında tersanelerde çalışan işçi sayısının 2 binin üzerindeyken, şimdilerde bu sayının 400-500'lerde olduğunu kaydetti. 

Milletvekili adayı Hamdi Ayan daha sonra Alaplı ilçesine geçerek buradaki esnafları ziyaret etti ve destek istedi. Ayan'ın Alaplı ilçesindeki seçim gezilerine İl Başkanı Metin Soydaş, Alaplı İlçe Başkanı Serhat Sözer ve partililer eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2018, 17:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER