Babaları Balyozla Kıracağım!

Babaları Balyozla Kıracağım!

Babaları Balyozla Kıracağım!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, Zonguldak İl Emniyet Müdürü tarafından uygulanan park yasaklarını ve çarşı merkezinde tartışma yaratan ‘Babalar’ hakkında açıklamalarda bulundu. Daha önce Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i aradığını ve ‘Babaları’ balyozla kıracağını söylediğine dikkat çeken MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, babaların Zonguldak Emniyeti tarafından beyaza boyanmasının ardından aynı babaları belediyenin sarıya boyamasını ise, “Seçilmişin yapamadığını bürokrasi yapıyor” şeklinde yorumladı.
“TURANLI’YA TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Zonguldak Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı tarafından yapılan uygulamanın MHP olarak arkasında olduklarına dikkat çeken MHP’li Ayan, “Zonguldak Emniyet Müdürümüz uygulama öncesi bizi bilgilendirdi. Böyle bir çalışma yapacağından ve hedeflerinin ne olduğunu bizlere ilettiler. Hatta bizde il başkanlığı hesabımızdan MHP mensuplarının uygulamaya yardımcı olmasını çok acil ihtiyacı olmayan arkadaşlarımızın araçları ile trafiğe çıkmamalarını istirham ettik. Tabi bunların Zonguldak’ta denenmesi lazım. Ama diğer taraflarıda düşünerek bunları yapmak lazım. Zonguldak’ta hem siyasiler hemde bürokrasi açısından çalışmak zordur. Bu uygulamada çarşının rahatladığını gördük. Sayın Turanlı’ya teşekkür ediyorum. En azından bir şeyleri başarmaya çalışıyor” dedi.
“BALYOZLA KIRACAĞIM”
Zonguldak kent merkezinde bulunan babalar yüzünden kaza geçirdiğini belirterek Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e tepki gösteren Başkan Ayan, “Bu Zonguldak Belediyesi’nin yapmış olduğu, baba diye tabir edilen bizimde çarpıp düştüğümüz yapılar var. Emniyet o babaları farkındalık yaratmak için beyaz boya ile boyamış. Ne hikmetse belediye başkanı aynı babaların üzerini sarı ile boyamış. Bu konu ile ilgili ben belediye başkanını aramıştım. En azından bu babaların kaldırım üzerinde olanları kaldır, kaldırmazsan ben bunu balyoz ile kıracağımı belirtmiştim. Sayın Akdemir’de bize böyle bir şey yapma diye rica etmişti. Sözde kendileri bunu düzeltecekti. Bakıyoruz benden sonra 3 kişi bacağını ve burnunu kırmış. Bu işleri yaptırıyorsanız en azından denetimini de yapın” şeklinde konuştu.
“SEÇİLMİŞ-ATANMIŞ KARMAŞASI”
Zonguldak Belediyesi ile Zonguldak Emniyeti arasından yaşanan baba boyama yarışını yorumlayan MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, “Şimdi Emniyet Müdürü bunları görünsün diye beyaza boyamış. Sen geliyorsun bunları sarıya boyuyorsun. O zaman caddenin tamamını boyamalısın. Zonguldak’ta çelişkiler yumağı, kavram kargaşaları devam ediyor. Bu manada seçilmişin yapamadığını bürokrat yapmaya çalışıyor. Bu uygulamalarından dolayı Emniyet Müdürümüzün arkasındayız. Yapılan iki uygulama Zonguldak için bir adımdır. Ve önemlidir” dedi. Batuhan Karamalak

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2018, 14:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Olması gereken
Olması gereken - 6 yıl Önce

Madem sn emniyet müdürümüzün yaptığı hizmeti beğenmeyecek kadar şehre önem veren belediyesin o zaman adam olup hepsini boyayacaktın. demekki belediye hükmünü yitirmiştir. Istıfa yakışmaktan cıktı şart oldu

SIRADAKİ HABER