BAGAJLARI HAVALİMANINDA BIRAKTI!

Zonguldak'tan Düsseldorf'a giden yolcuların bavulları taşınmadan Zonguldak Havalimanı'nda bırakıldı.

BAGAJLARI HAVALİMANINDA BIRAKTI!

Zonguldak - Düsseldorf XQ1328 sefer sayılı SunExpress havayolu şirketinin Zonguldak Havalimanından hareket etmeden önce yolculardan bagaj yükü için ücret almasına rağmen bavulları taşımadan Zonguldak Havalimanında bıraktığı iddia edildi.

Yolculardan Yüksel Kafalı isimli vatandaş durumu sosyal medyada paylaşarak "SunExpress'in ayıbı" diye yorumladı.

Kafalı; "Taşıyamayacağınız yükü satıp insanları mağdur etmeyin. Adım Yüksel Kafalı, gözlemlemeyi severim ve iyi yada kötü eleştiriyi severim, 10.09.2021 Tarihinde Zonguldak - Düsseldorf XQ1328 sefer sayılı SunExpress uçağı ile yolculuk yaptım. Yer ekibinin yolculardan kilo başına 20 € aldığına şahit oldum. SunExpress para kazanma hırsıyla taşıyamayacağı yük hakkini satıp insanları mağdur etti ve bir çok insanın bavullarını Zonguldak havaalanında bırakıp bilgilendirme yapmadı" dedi.

İNSANLARI MAĞDUR ETMEYE HAKKINIZ YOK

"Saat 17:20 Düsseldorf'a inen uçağın yolcularından yaklaşık 50 kişiden fazlasının yükleri gelmedi ve maalesef hiç bir bilgi verilmeden Saatlerce bekletildi. Hiç kimsenin yaşlı amcaları ve yengeleri hasta insanlar, saatlerce bekletmeye hakki yok insanlar saat 20:00 olmuş hala bekliyor ne yapacağını bilmeyen yaşlı amcalar yengeler vardı. SunExpress'in en azından insanları bilgilendirmesi gerekiyordu. 3 Ton yük fazla satarsan, insanları hiçe sayarsan bir gün onlarda seni hiçe sayarlar, o insanlar rahat yolculuk yapmak için size dönüş ücreti 300 - 400€'yu boşuna ödemiyorlar. Sunexpress sizin de bu yaşlı insanları böyle ortada bırakmaya hakkınız yok ve normalmiş gibi davranmaya da hakkınız yok, taşıyamayacağınız yükü satıp insanları mağdur etmeye hakkınız yok, biz sadece Zonguldak havaalanının gelişmesi için oraya uçuyoruz.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER