Bağışta Erdemir'i solladı!

Bağışta Erdemir'i solladı!

Bağışta Erdemir'i solladı!

Zonguldak’ın alışveriş merkezlerinden Esas 67 Burda Alışveriş Merkezi sahipleri Şevket Sabancı-Hayırlı Sabancı Ailesi, T.C. Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılan "Milli Dayanışma Kampanyası’na 10 milyon bağışta bulundu. Esas 67 Burda Alışveriş Merkezi tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Faaliyetimizi geçici olarak durdurduğumuz 20 Mart ile 30 Nisan tarihleri arasındaki kira ve işletme bedellerini almayarak önemli bir destek oluşturuyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Esas 67 Burda Alışveriş Merkezi’nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Dünya Sağlık Örgütü tarafından küresel salgın olarak ilan edilen Coronavirüs (COVİD-19) bulaşıcı hastalığının tüm dünyayı etkisine aldığı bir süreci yaşıyoruz.

Küresel salgın döneminde Esas Gayrimenkul olarak çalışanlarımızı, müşterilerimizi ve toplum sağlığını riske atmamak adına, ilgili otoritelerin tavsiye kararlarını da dikkate alarak önlem amacıyla 20 Mart 2020 tarihi itibariyle Esas 67 Burda Alışveriş Merkezi’ni geçici süre ile kapatmış ve bu konuda gerekli resmi bilgilendirmeyi de makamınıza arz etmiştik.

Koronavirüs / COVID-19 salgınında yaşamlarımızı korumak için gece-gündüz canları pahasına çok mukaddes bir görev ifa eden tüm sağlık çalışanlarıyla birlikte, bu dönemde hayatımızın sürekliliğini sağlayan tüm çalışanlara minnet ve teşekkürlerimizi sunuyoruz.

T.C. Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılan "Milli Dayanışma Kampanyası"nı destekliyor ve bu kampanyaya Esas 67 Burda Alışveriş Merkezimizin de bağlı bulunduğu Esas Holding'in kurucuları Şevket Sabancı-Hayırlı Sabancı Ailesi adına 10 Milyon TL bağışta bulunuyoruz.

Ayrıca birlik ve dayanışma içerisinde olmamız gereken bu zorlu süreçte, kiracılarımızin yanında yer alıyoruz. Esas 67 Burda Alışveriş Merkezi'mizde grubumuza bağlı 7 alışveriş merkezinin tamamında olduğu üzere faaliyetimizi geçici olarak durdurduğumuz 20 Mart ile 30 Nisan tarihleri arasındaki kira ve işletme bedellerini almayarak önemli bir destek oluşturuyoruz.

Bu zor dönemde şehrimiz Zonguldak'a toplumsal fayda yaratabilmek ve özellikle sağlık çalışanlarımızı destekleyebilmek için elimizde bulunan tüm imkânlar ile hazır olduğumuzu arz ederiz.”

Bilindiği gibi Erdemir, Ermaden ile birlikte toplam 8 milyon bağışlamıştı.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2020, 17:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER