BAHÇELİEVLER SALDIRGANLARINDA SON DURUM !

BAHÇELİEVLER SALDIRGANLARINDA SON DURUM !

Zonguldak Bahçelievler Mahallesi Gelincik Sokak No:16 sayılı ikamet önünde; U.A. isimli şahıs ile Z.K. isimli şahıslar ve yakınları arasında silahlı kavga olayı meydana gelmişti. Söz konusu olayda olay yeri yakınında bulunan ve olayla ilgisi bulunmayan iki vatandaş hayati tehlike arz etmeyecek şekilde kollarından yaralanmıştı. Saldırganlar gözaltına alınarak tutuklanmıştı.

Konu ile ilgili Zonguldak Valiliği'nden yapılan açıklama aynen şöyle:

16/08/2020 günü saat 16:00 sıralarında, İl Merkezi Bahçelievler Mahallesi Gelincik Sokak No:16 sayılı ikamet önünde; U.A. isimli şahıs ile Z.K. isimli şahıslar ve yakınları arasında silahlı kavga olayı meydana gelmiştir. Söz konusu olayda olay yeri yakınında bulunan ve olayla ilgisi bulunmayan iki vatandaşımız hayati tehlike arz etmeyecek şekilde kollarından yaralanmıştır.

 Söz konusu kavga olayına polis ekiplerince derhal müdahale edilerek olaya karıştıkları tespit edilen B.K.- Z.K- F.Ö.- M.K ve E.K. ile olayın karşı tarafı olan U.A. – C.A. – C.A.- E.K. ve A.A. isimli şahıslar kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alınmıştır. Olaya karışan ve gözaltına alınan şahıslar 17.08.2020 günü çıkarıldıkları Mahkeme kararı sonucu tutuklanarak Beycuma Cezaevi’ne teslim edilmişlerdir.

İlimizin huzur ve güvenliğinin temini için 2020 Ağustos ayı içerisinde İl Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda; çeşitli suçlardan aranan 29 şahıs, 8 adet ruhsatsız el yapımı tabanca, 4 adet kurusıkı tabanca, 7,63 gr esrar maddesi, 0.42 gr Bonzai maddesi, 78 adet kök kenevir maddesi, 0.30 gr metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir. Ayrıca 18 şahsa alkol alıp çevreye rahatsızlık vermekten, 5 şahsa gürültü yaparak rahatsızlık vermekten, 4 şahsa ise kurusıkı tabanca taşımaktan dolayı toplam 27 şahıs hakkında idari işlem yapılmıştır.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2020, 13:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER