BAKKA Mart Ayı Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı

BAKKA Mart Ayı Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı

BAKKA Mart Ayı Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı

Mart ayı Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Yönetim Kurulu Toplantısı Bartın Valiliği Çeşm-i Cihan Toplantı Salonunda Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Bartın Valisi Kemal Çeber in başkanlığında yapıldı.
10 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıya Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Bartın Valisi Nusret Dirim, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir, Bartın TSO Başkanı Halil Balık, Karabük İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen, Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, BAKKA Genel Sekreter Vekili Elif Acar ve Uzmanlar katıldı.
Toplantıda Mali Destek Programları ve Güdümlü Proje Desteği Programları kapsamında yürütülen projelerin ilerleme durumları ile ilgili bilgi verildi. 2011, 2013 ve 2014 yılları mali desteklerine ilişkin olarak hazırlanan sosyal etki değerlendirme çalışması sunumu gerçekleştirildi.
2017 yılı bütçe sonuçları ve faaliyet raporu ile ilgi bilgilendirme yapıldı. Dünya Yatırım Ajansları Birliği Üyeliği, Özel Güvenlik Hizmetlerinin devamı ve TR81 Bölgesi potansiyel yatırım alanları tespiti ve master plan çalışmaları hususları görüşüldü.
Türk Patent Enstitüsünün bilgi ve dokümantasyon temsilciliği olan Bartın YDOnun Avrupa Patent Ofisi tarafından organize edilen PATLIB Konferansına katılım konusu görüşülerek toplantı sonlandırıldı. Toplantı sonunda Nisan ayı toplantısının Karabükte yapılmasına karar verildi.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2018, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER