BAKKA'DAN İSTEDİĞİMİZ DESTEĞİ ALABİLMİŞ DEĞİLİZ

BAKKA'DAN İSTEDİĞİMİZ DESTEĞİ ALABİLMİŞ DEĞİLİZ

BAKKA'DAN İSTEDİĞİMİZ DESTEĞİ ALABİLMİŞ DEĞİLİZ

ÇAYCUMA Belediyesi Başkan Bülent Kantarcı, şubat ayı meclis toplantısı yapılırken, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Mali Destek Programlarına proje sunması için de yetki verildi.

Çaycuma Belediyesinin şubat ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı başkanlığında yapıldı. Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantıda meclis üyelerinin yanı sıra daire müdürleri de katıldı. Toplantıda 9 maddelik gündeme 5 madde daha eklenerek görüşüldü. Çaycuma Belediye Meclisinin geçen yıl olduğu gibi ağustos ayında tatil edilmesine karar verilen toplantıda, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odasının kurmayı düşündüğü fuarcılık şirketine ortak olunması talebiyle ilgili Türlü İşler Komisyonundan gelen rapor oy birliğiyle kabul edildi. Toplantıda, Başkan Kantarcıya, 3 milyon 802 bin lira borçlanma yetkisinin yanı sıra, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Mali Destek Programlarına proje sunması için de yetki verildi.

ÖNEMLİ PROJENİN RUHSATSIZ DEVAM ETMESİ DÜŞÜNÜLEMEZ
Başkan Kantarcı, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan 384 konutlu inşaat çalışmalarının devam ettiğini söyledi. TOKİ inşaatının devam ettiğini ruhsat konusunda ise bir talep olmadığını ifade eden Başkan Kantarcı, TOKİ inşaatında bir hayli ilerleme var. Ancak henüz ruhsat konusunda bir talep yapılmadı. Bu konu bizi rahatsız ediyor. Ben buradan tekrar duyuruyorum. Böyle önemli bir projenin ruhsatsız devam etmesi düşünülemez dedi.

BAKKADAN İSTEDİĞİMİZ DESTEĞİ ALABİLMİŞ DEĞİLİZ
Başkan Kantarcı, borçlanma ve BAKKA projeleri için kendisine yetki veren meclis üyelerine teşekkür ederek, şunları söyledi:
Bugüne kadar bu konuda hep bize güven duydunuz. Bu güven için size minnettarız. Teşekkürlerimizi sunuyoruz. Biz de sizin güveninize layık olmak için elimizden geleni hep beraber sonuna kadar yapacağız. Bu sene BAKKA projelerine yine hazırlanıyoruz. BAKKAnın biz paydaşıyız. BAKKAya her sene belli bedeller ödüyoruz. Hatta geldiğimiz de bir hayli borcumuz da vardı onu da yapılandırdık. Ancak BAKKAdan proje konusunda henüz istediğimiz faydayı alabilmiş değiliz. Şimdi bu projeleri yapıp da kazanırsak, başarılı olursak da bununla ilgili işlemleri yapmak üzere başkanlığa yetki istemiş oluyoruz. İnşallah bu projeleri de kazanır karşınıza öyle geliriz. Aldığımız kararlar hayırlı olsun

 

haber

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2018, 14:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER