‘Bakmak ve Görmek’ sergisi açıldı

‘Bakmak ve Görmek’ sergisi açıldı

‘Bakmak ve Görmek’ sergisi açıldı

Zonguldak Prof.Dr. Şaban Teoman Duralı Bilim ve Sanat Merkezi resim alanı öğrencilerinin düzenledikleri ‘Bakmak ve Görmek’ temalı resim sergisi açıldı.

Sergi Açılışı'na İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Muharrem Çivioğlu ile öğrenciler ve veliler katıldı.

BEÜ Prof.Dr.Arif Amirov Konferans Salonu’nda düzenlenen program kapsamında ayrıca klasik gitar ve piyano dinletisi programı gerçekleştirildi. Öğrenciler klasik gitarlarıyla türkü ve pop şarkılarını hem çalıp hem de seslendirdiler. Son bölümde ise piyano çalan öğrencilerin performansları izleyiciler tarafından büyük alkış aldı. Prof.Dr. Şaban Teoman Duralı Bilim ve Sanat Merkezi Görsel Sanatlar Öğretmeni Sabri Mumcu yaptığı konuşmada, “Resim alanı öğrencileri aldıkları temel sanat eğitimi ile yaratıcı dünyaların yapmış oldukları eserlerde karşılık bulması bizleri mutlu etmiştir. Görsel sanatlar öğretmeni Sabri Mumcu’nun rehberliğinde öğrencilerimizin yapmış olduğu çalışmalar halkımız tarafından büyük bir beğeni toplamıştır. dedi.

Müzik Öğretmeni Fatma Karademir’de yaptığı konuşmada, “Üçüncüsünü düzenlediğimiz klasik gitar ve piyano dinletisi programı gerçekleştirildi. Prof.Dr. Şaban Teoman Duralı Bilim Sanat Merkezi ailemiz gün geçtikçe büyüyor. Öğrencilerimizin genel yetenek, resim ve müzik alanlarında yıl boyu çalışmayı bırakmadılar. Hayata dair önemli tecrübeler edinerek öğrenmeye devam ediyorlar. Kıymetli öğrencilerimizin kendini bu sahnede ifade etmelerine vesile olabiliyorsak ne mutlu bize. Bu programın gerçekleşmesinde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen velilerimize, merkez müdürüm Muharrem Çivicioğlu’na, afiş ve tasarımlarıyla bizlere her zaman destek olan resim öğretmeni Sabri Mumcu’ya, Bülent Ecevit Üniversite Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Mustafa İnan’a ve tabi ki gecenin yıldızları çocuklarınıza çok teşekkür ediyorum” dedi

Gündem

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2019, 20:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER