Baroda devir teslim yapıldı

Baroda devir teslim yapıldı

Baroda devir teslim yapıldı

2008 yılından bu yana Baro Başkanlığını yapan Kerem Ertem, Bülent  Ecevit Üniversitesi’nde başka bir göreve başlayacağı için Zonguldak Baro başkanlığından istifa etmişti. Ertem görevini Başkan Vekili  Engin Yurtbay’a devretti. Engin Yurtabay, 22 Ekim’de yapılacak olan seçimlere kadar Başkanlık görevini  yürütecek.

Zonguldak Barosunda yapılan toplantıda  veda konuşması yapan Kerem Ertem, kendisine destek veren herkese  teşekkür ederek şunları söyledi;” Baro çalışmalarına 2000 yılında başladım. 2008 yılının son 6 ayına kadar Genel Sekreterlik görevini yürüttüm. 2008 yılında yapılan seçimlerden sonra bu güne kadar Baro Başkanlığı görevini en iyi şekilde yürüttüm. Bu görevim sırasında bana  destek olan  herkese teşekkür ediyorum. Avukat arkadaşlarım beni desteklemeseydi bu onurlu görevi yürütmem mümkün değildi. Böyle bir ayrılık planlı değildi. Ama Üniversite camiasına katılmak için içinde bir uhde vardı. Karşıma böyle bir fırsat çıkınca gelişmeler bu yönde   oldu. Bundan sonraki çalışmalarımızı Üniversitemizin bünyesinde devam edeceğiz. Üniversitemiz Zonguldak için önemli bir varlık. Zonguldak’ın Üniversitemize  daha fazla sahip çıkması lazım. Baro Başkanlığı görevimi  Başkan Vekili arkadaşımız Engin Yurbay’a  devrediyorum. Seçim sürecinde  çalışmaları kendisi  yürütecek. Ben kendisine başarılar diliyorum. Barodaki  yönetim kurulu ve tüm Avukat Arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

  Seçimlere kadar Başkanlık görevini yürütecek olan  Engin Yurtbay, Kerem Ertem’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi;” Kerem Başkan ile bu yola birlikte çıkmıştık. Birlikte bırakmayı  düşünüyorduk. Bu arlılık hepimizi üzdü. Kendisinin çok istediğini bildiğim  Üniversitedeki yeni görevinde başarılar diliyorum. Bizde bu görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız”

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2017, 19:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER