“Basın, demokratik kültürümüzün en etkili gücüdür”

AK Parti Milletvekili Polat Türkmen Basın Bayramını kutladı

“Basın, demokratik kültürümüzün en etkili gücüdür”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, 24 Temmuz Basın Bayramı ve Basında Sansürün Kaldırılışının 111. yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Türkmen, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Doğru ve tarafsız yayıncılık anlayışıyla haberlerin halkımıza ulaştırılması ve toplumun doğru habere erişimi noktasında önemli toplumsal görev icra eden, günümüz dünyasında büyük bir güç olan basın, demokrasinin gelişmesini sağlayan en önemli kurumlardandır.
 Ülke ve bölge menfaatleri ve kamu düzeni gibi değerleri korumak suretiyle sorumlu yayıncılık anlayışını üstlenen basınımız, demokratik kültürümüzün en etkili göstergesidir. Göreve geldiğimiz günden bu yana, yazılı ve görsel medya kuruluşlarıyla yakın diyalog içerisinde, mesleki sorunların çözümü noktasında gerçekleştirdiğimiz çalışmalar neticesinde basın mensuplarının daha rahat ve güvenli çalışma şartlarına kavuşmasını sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 
Büyük bir özveriyle, gece gündüz demeden sorumlulukla yayın yapan yerel ve ulusal basın mensuplarımıza milletimiz adına yürekten teşekkür ediyor, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum.”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2019, 19:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER