Başkan Akdemirın Şehitler Ve Gaziler Günü Mesajı

Başkan Akdemirın Şehitler Ve Gaziler Günü Mesajı

Başkan Akdemirın Şehitler Ve Gaziler Günü Mesajı

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Akdemir, mesajında, gazilerin en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmediğini, gazilerin, Türk milleti için her zaman onur ve gurur kaynağı olduğunu belirtti.

Zorlukları aşmada millet olarak herkesin payı olduğunu ancak asıl pay sahiplerinin bu zorluklar karşısında göğüslerini siper eden şehit ve gaziler olduğunu vurgulayan Akdemir, şunları kaydetti:

Türkiye Cumhuriyeti, onların fedakarlıkları sayesinde bugünlere gelerek, dimdik ayakta kalmıştır. Yüce Türk milleti, hiçbir koşulda bağımsızlık ve hürriyetinden taviz vermeyeceğini, şehit ve gazilerimizin verdikleri mücadeleleri tüm dünyaya kabul ettirmiştir. Türk milleti bu günde vatanı ve milleti uğrunda savaşıp şehit düşen, gazi olup memleketine geri döndükten sonra ebediyete intikal eden gazileri saygıyla yad etmeli, önlerinde saygıyla eğilmeli ve onları bu özel gününde unutmamalıdır. Yurdumuz topraklarını korumak ve savunmak için üstün bir cesaret ve feragat örneği göstererek, en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen gazilerimiz, her zaman gurur kaynağımız olmuşlardır.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2017, 07:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER