BAŞKAN ALAN; "2020 YILINDA ZONGULDAK'I ŞANTİYEYE ÇEVİRECEĞİZ"

BAŞKAN ALAN; "2020 YILINDA ZONGULDAK'I ŞANTİYEYE ÇEVİRECEĞİZ"

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, 2020 yılında Zonguldak'ı şantiye çevireceğiz diye söylemiştik şimdi 2021 yılında inşallah şantiyelerimizin sayısı daha da artacak" dedi.

Hükümetin desteği ile yapılan TOKİ ve DSİ projeleri ve ayrıca belediye projelerinin bittiğinde Zonguldak halkını uzun yıllardır özlemle ve hasretle beklediği hizmetlere kavuşacağını belirten Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, şunları söyledi:

"Hem belediye açısından hem de hepimiz açısından tabii ki 2020 yılı acısıyla tatlısıyla bugün inşallah sonra eriyor ve yeni bir yıla merhaba diyoruz. İnşallah 2021 yılında da belediye hizmetleri anlamında insanlarımız anlamında Öncelikle pandemiden kurtulmuş bir şekilde, daha güzel daha mutlu 2020'den daha iyi çalıştığımız daha iyi projeler ürettiğimiz halkımızın yüzünü güldürdüğümüz, bütün vatandaşlarımızın da daha sağlıklı huzurlu yaşayacağı bir yıl olur inşallah. 2020 yılında Zonguldak'ı şantiye çevireceğiz diye söylemiştik şimdi 2021 yılında inşallah şantiyelerimizin sayısı daha da artacak. Hükümetimiz desteği ile yapılan TOKİ ve DSİ projeleri ile belediyemiz projeleri bittiği zaman inşallah Zonguldak'ımız yıllardır beklediği, özlemle beklediği hizmetleri vatandaşlarımızın sabırsızlıkla beklediği hizmetleri almış olacak. Ama dediğin gibi her şeyin başı sağlık.İlk önce şu koronavirüs illetinden 2021 yılı içinde en hızlı şekilde kurtuluruz. İnşallah daha sakin daha günlere eski ve özleminin duyduğumuz maskesiz, yasakların olmadığı günleri yaşarız inşallah. Önce Zonguldak'ta hemşerilerimin ülkemizin tüm insanların yeni yılını tebrik ediyorum Yeni yılın tüm ülkemize milletimize insanlığa huzur sağlık mutluluk ve barış getirir inşallah diyoruz"

"Halk otobüsleri konusunda açıklama yapan Zonguldak belediye Başkanı Ömer selim Alan, "Halk otobüsleri komisyon raporu doğrultusunda bir takım eksiklikleri vardı onlar da kabul edilebilir eksikler ve inşallah 15 günde ek süre verdik ama bir dahaki haftanın sonunda inşallah başlatacağız" dedi.

Zonguldak belediye başkanı Ömer selim Alan, Makzon projesini  belediye meclisinde görüşüleceğini de sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2020, 16:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER