BAŞKAN ALAN, “ÇOK ÜZÜLDÜM”

BAŞKAN ALAN, “ÇOK ÜZÜLDÜM”

BAŞKAN ALAN, “ÇOK ÜZÜLDÜM”

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, kent merkezi Acılık mevkisi On Temmuz Mahallesi Sanayi Sitesi'ndeki 3 katlı mobilya imalathanesinde çıkan yangına çok üzüldüğünü açıkladı.
Yanan mobilya atölyesinin bulunduğu noktada incemelerde bulunan Alan, “çıkan yangından dolayı üzgünüm, tesellimiz ise can kaybının yaşanmaması ” dedi. 
Başkan Alan, belediye itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmasını yerinde inceleyerek bilgiler aldı. 
Alan yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “önceki akşam saatlerinde itfaiye müdürlüğümüze Acılık semtinde bir mobilya imalathanesinin alev aldığı şeklinde bir ihbar geldi. İçeride kimyasal maddelerden kumaşa kadar bir çok hammadde olduğundan dolayı yangın haliyle büyümüştür.  Çeşitli ilçe ve beldelerimizden takviye ekip geldi. Kendilerine yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Diğer yandan yangına müdahale ederken alternatif yollarımız olmadığı için bir tane metruk binayı yıkmak zorunda kaldık. Ardından dört bir yanından yangına müdahale ederek kontrol altına almaya başlandı. Çok üzücü bir olaydır. Tek sevindirici yanı herhangi bir can kaybının yaşanmamasıdır. Tabi mal kaybı yaşayan esnaflarınmıza da buradan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Zonguldak’ınmıza çok büyük geçmiş olsun diyorum. İnşallah Rabbim böyle sıkıntıları bir daha bizlere yaşatmaz. Tedbirli olmamız gerekiyor. Bu bölge yaklaşık üç ila dört yıl önce yangınla karşı karşıya gelmiştir. Ancak bu konuda ders çıkarılmamıştır. Sıvası bile olmayan bir binadan bahsediyoruz. Güvenlik anlamında tedbir anlamında eksikler var. İnşallah bundan sonra daha dikkatli olacağız. Esnaflarımızı, imalathane çalışan arkadaşlarımızı daha sık uyarmak zorundayız ki, bu tür sıkıntılarda daha büyük mal kayıpları olmasın. Çünkü hepimiz üzülüyoruz.''

Gündem

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2019, 20:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER