BAŞKAN ALAN: " CUMHURBAŞKANIMIZ , ZONGULDAK'I ÖNEMSİYOR"

BAŞKAN ALAN: " CUMHURBAŞKANIMIZ , ZONGULDAK'I ÖNEMSİYOR"

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 85 milyar metreküp doğalgaz rezervinin açıklamasından sonra kendisini telefonla aradığını ve Zonguldak'ı önemsediğini söylediğini ifade etti.

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan yaptığı açıklamada, "Evet o gün ikinci kez rezerv açıklamasından sonra  Zonguldak'ta bu rezervin bulunmasından dolayı sayın Cumhurbaşkanımız bizi telefonla arayarak onurlandırdı.

Sayın cumhurbaşkanım telefonda yaptığı açıklamada doğalgazın Zonguldak'a bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ettiğini ifade etti. Biz taşkömürümüzden sonra doğalgazımızla'da Türkiye'nin enerjisi olmaya, lokomotifi olmaya devam edeceğimizi başta kendileri olmak üzere Enerji Bakanımızdan tutunda Türk petrollerimizdeki çalışan arkadaşlarımızın ve ülkemizin geleceğini daha rahat daha ferah geçirmesi adına bu çalışmaları yapan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ettik. Sayın Cumhurbaşkanımıza bizzat teşekkür ettim telefonda.Sayın Cumhurbaşkanımız Zonguldak'ı çok önemsiyor ve çok değer veriyor sağ olsun.19 Mahalle muhtarımız değil Köy muhtarlarımız da var ama özellikle merkezde biliyorsunuz yıllardır hizmete aç kalmıştık geçen senenin sonunda inşallah 2020'nin sonunda Zonguldaklı şantiyeye çevireceğiz demiştik şu an Zonguldak şantiyeye dönmüş durumda İnşallah 1-2 sene içerisinde büyük projeleri bitirerek bir an önce vatandaşımızın hizmetine sunarak vatandaşlarımızın Zonguldak'ta yaşamaktan daha mutlu olmasını istiyoruz" ifadesini kullandı.
 

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2020, 16:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER