BAŞKAN ALAN'DAN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TOSUN'A ZİYARET

BAŞKAN ALAN'DAN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TOSUN'A ZİYARET

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun'a öğretmenlere iletilmek üzere yazıldığı mektupları takdim etti.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan yaptığı açıklamada, "Bu sene pandemiden dolayı okullara tek tek ulaştırmak isterdik ancak pandemi den dolayı ulaştıramadık. Bu bütün öğretmenlerimize yazdığımız bir mektuptur. Şuan pandemi den dolayı uzaktan eğitimle öğrencilerimizin eğitimleri devam ettiriyorlar. Bizde bu sebeple kendilerine birer mektup yazmıştık. Kısıtlamalar sebebiyle okulları ziyaret edip kendilerine bu mektupları takdim edemedik. Müdür beyden de rica ediyoruz, öğretmenlerimize bu mektubumuzu ulaştıracak. Her zaman dediğim gibi eğitimin her zaman yanındayız. Bir eğitimcinin torunu olarak, bir eğitimcinin oğlu olarak, bir eğitimcinin eşi olarak her zaman eğitimi yanındayız" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Ömer Selim Alan teşekkür etti.

 

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2020, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER