BAŞKAN ALAN'DAN SU KESİNTİSİ AÇIKLAMASI

BAŞKAN ALAN'DAN SU KESİNTİSİ AÇIKLAMASI

Zonguldak kent merkezi başta olmak üzere Ulutan barajından beslenen bazı ilçe ve beldelere sabah saat 10.00'dan bu yana su verilmiyor. Yapılan açıklamada  Baraj bölgesinde meydana gelen elektrik arızası nedeni ile su basılamadığı ifâde edildi. Saatlerdir susuz kalan vatandaşlar maduriyetlerin   sosyal medya aracılığı ile duyurmaya çalışırken bilgi almak ve ihbarda bulunmak isteyen Zonguldak Belediyesinin telefonları kilitledi.
Tepkiler üzerine bir açıklama yapan Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, su kesintisinin Enerji SA'nın baraj beldesine elektrik vermemesinden kaynaklandığını belirterek şu bilgilere yer verdi. "

 Kıymetli hemşehrilerim, ne yazık ki bugün sabah 10 sularında enerji hattında meydana gelen arıza sebebiyle elektrik kesintisi ve buna bağlı olarak da su kesintisi yaşandı. Arıza giderilip elektrik verildikten kısa bir süre sonra tekrar meydana gelen arıza sebebiyle halen merkez ilçe ve diğer ilçelerimizin belli kesimlerine elektrik verilemiyor. Enerjisa  ekipleri saatlerdir uğraşıyor, bizler de yakınen süreci takip ediyoruz. Elektrik kesintisi sebebiyle Metropolitan Belediyeler Birliği olarak barajımızdan suyu sisteme veremiyoruz.Her  ne kadar belediyemiz ile ilgili bir eksiklik olmasa da halen süren sıkıntıdan sebep özür diliyoruz. İnşallah Enerjisa ekipleri en kısa sürede arızayı giderirler , bizler de suyu sizlerin kullanımına veririz. Sabrınız için teşekkür ederim, kalın sağlıcakla."

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2021, 12:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nilgun
Nilgun - 3 yıl Önce

Enerji sa yi da zonguldak belediyesini de gorevini kim yapmiyorsa once Allaha sonra cimere sikayet ediyorum.

SIRADAKİ HABER