Başkan Alan'dan yeni park alanlarına inceleme

Başkan Alan'dan yeni park alanlarına inceleme

Başkan Alan'dan yeni park alanlarına inceleme

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte sahil kıyı Park projesinin gerçekleştireceği alanda incelemelerde bulundu.

İncelemeler esnasında Liman içerisinde biriken kum yığınını gören Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, "Tabi ıslah projesi ile beraber dere ıslahı ile ilgili herhalde o kumu almamız gerekecek. tabii uzmanlarımız teknik arkadaşlarımız bu konuda ne derse o yapılacaktır. Sahil projesi başladı. Dere ıslahına da İnşallah en kısa zamanda başladığımız zaman şu hat boyunca Zonguldak'ın nefes alacağı vatandaşlarımızın daha iyi vakit geçirebileceği mekanlarımız, güzergahlar ve gezi yolları olacak inşallah" dedi.

ESNAFLARIMIZ KISA SÜREDE İŞYERLERİ BOŞALTACAKLAR

Esnaflara tebligat yapılacağını belirten Başkan Selim Alan, "Vali Erdoğan Bektaş'ın başkanlığında esnaf arkadaşlarımız da konuşacağız ondan sonra kendilerine tebligat yapacağız en kısa zamanda İnşallah boşaltacaklar ve ondan sonra başlayacağız. arkadaşlarımıza tebligat yapıldıktan sonra 10-15 günlük bir periyotta burayı boşaltacaklar ve ondan sonra hemen çalışmalara başlanacak ve kısa zamanda proje hayata geçecek. Önce hayırlısıyla projeye başlamak istiyoruz " diye konuştu.

FİRMA ŞANTİYE KURUYOR

Başkan Selim Alan, "İhaleyi alan firmadan arkadaşlar geldiler, kendilerine yer teslimi yapıldı. Hatta dün akşam itibariyle iş makinelerini de getirdiler yavaş yavaş şantiye kuruyorlar. " ifadesini kullandı.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2020, 14:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER