BAŞKAN ALTUN , ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN ALTUN , ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Kilimli Belediyesi tarafından Karadon yolu üzerinde asfaltlama çalışması başlatıldı.Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Karadon yolu güzergahında başlayan asfaltlama çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Şehit Nuh Bak Caddesi'nden Karadon'a kadar olan yol güzergahında asfaltlama çalışmalarının en kısa zamanda tamamlanacağını belirtti. Kilimlilerin layık olduğu asfalt yola kavuşacağını belirten Başkan Kamil Altun, şunları ifade etti:

5 TONA YAKIN ASFALT DÖKÜLECEK

"Geçen dönem doğalgaz çalışması olmuştu bu yolumuzda. Burada uzun yıllar sonra doğalgaz firması çalışma yapmıştı. Daha önceki yıllarda da elektriğin altyapısı, kanalisazyom altyapısı geçmişti. Bizde bu yılın başında artık yaz döneminde kazımasını gerçekleştirdik. Şu anda yaklaşık 1.5 km'lik Şehit Nuh Bak Caddesi'nde kazıma işlemi gerçekleştirdik. Şuanda da yaklaşık 5000 tona yakın asfaltı bu güzergahın üzerinde sermeye başladık. Kıymetli hemşerilerimize bizlere göstermiş oldukları anlayış için teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca değerli vatandaşlarımıza, iş adamlarımıza da bizlere yardımcı oldukları için çok teşekkürlerimi sunuyorum. Tekrardan yaklaşık 1 hafta boyunca bu güzergahta bu çalışma olacak.

2 KM'LİK GÜZERGAHA 8 TON ASFALT

Başkan Kamil Altun, çalışmaların Karadon yolu ile sınırlı kalmayacağını belirterek, "Ardından diğer 2.5km'lik diğer kısım yolumuzda da yaklaşık 8000 tona yakın bir asfalt serme işlemi gerçekleştiriz." şeklinde konuştu. Kilimlilerin artık rahat ve konforlu yolculuk yapacaklarını ifade eden Başkan Altun "Uzun yıllardan beri bozuk olan elverişsiz olan bu yollarımızı ilçemizde yaşayan tüm hemşerilerimize yakışır bir hale getirerek rahat ve konforlu bir yolculuk yapmalarını sağlayacağız. Bunun için tüm Kilimli hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

ANA SU BORU HATTINDAKİ ASBESTLİ BORULARLA DEĞİŞTİRİLİYOR

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ayrıca ana su boru hattı üzerinde asbesti olan boruları değiştirdiklerini ifade etti. çalışmalar yapmış iki aydır devam ettiğini bir kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Başkan Kamil Altun şunları söyledi: "Diğer yandan İnağzı-Kilimli yolu güzergahındaki boruları değiştiriyoruz. Yaklaşık 2 aya yakındır bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Ana su boru hattımızıda asbestli borularımızı değiştiriyoruz. Yaklaşık 2 kilometrelik bir hat.Bu hat en büyük üçüncü mahallemiz olan Hisararkasu mahallemizden geçiyor. Bu yolun içerisinden daha önce doğalgaz geçmişti, elektrik hattı geçmişti, kanalizasyon hattı geçmişti. Maalesef 35 yıl önce döşenen bu su hattı ise kayaların üzerine döşenmesinden dolayı sürekli patlama, çürüme meydana getiriyordu, sürekli bize çalışma yaptırmak zorunda hissettiriyordu. Karayollarından aldığımız izinle beraber karayolu içerisinde böyle bir su hattı çalışması yaptık. Bu su hattı borusu hibe olarak aldık. "

BAŞKAN ALTUN'DAN TEŞEKKÜR

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun sözlerini, "Ben her zaman bizim yanımızda olan kıymeti milletvekillerimiz; Sayın Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar'a Kilimlili hemşerilerim adına teşekkürlerimi sunuyorum"diyerek tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2020, 18:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER