BAŞKAN BOZKURT 1. BURSA ZONGULDAKLILAR YAYLA FESTİVALİ’NE KATILDI

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt 1'nci Bursa Zonguldaklılar Yayla Festivali'ne katıldı.

BAŞKAN BOZKURT  1. BURSA ZONGULDAKLILAR YAYLA FESTİVALİ’NE KATILDI

Belediye Başkanı Çetin Bozkurt 1. Bursa Zonguldaklılar Yayla Festivali’nin özel konuğu oldu.

Başkan Bozkurt, 1. Bursa Zonguldaklılar Yayla Festivali’nde Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Bursa Zonguldaklılar Dernek Başkanı Hüseyin Ergun,bir çok Zonguldaklı ve Bursa’da yaşayan Zonguldaklılarla bir araya geldi.

Belediye Başkanı Çetin Bozkurt böyle bir festival düzenledikleri için Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederek şu sözleri söyledi. “Böyle bir vesile ile birlik beraberliğimizin sembolü olarak yapılan bu dayanışma gününe katılmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bizi bir araya getiren değerler, hepimiz için olmazsa olmaz değerlerdir.Bölgemizin tanıtılması ve kaynaşma anlamında önemli bir etkinlik olan bu festivale davet edildiğim için ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Zonguldaklıları ve Zonguldak kültürünü bir araya getiren bu coşkulu günde sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum.”

Festivalde ayrıca Devrek’in değerlerli seslerinden Remzi Budak’ta sahne aldı. Birbirinden güzel Devrek türkülerinin de seslendirildiği festivalde, katılımcılar keyifli dakikalar yaşadı.

Belediye Başkanı Çetin Bozkurt Bursa Milletvekili Atilla Ödünç ve Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’a dünyaca ünlü Devrek Bastonu hediye ederken, Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’a da katılımlarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2019, 15:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER