Başkan Tekin başsağlığı diledi

Başkan Tekin başsağlığı diledi

Başkan Tekin başsağlığı diledi

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Batman'ın Kozluk ilçesinde, güvenlik güçleriyle bölücü terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada şehit düşen Alaplılı Jandarma Uzman Onbaşı Recep Turan için taziye mesajı yayınladı.

Tekin, mesajında, milletin birlik ve bütünlüğünü bozmaya çalışan ve acımasızca saldıralar düzenleyen hainlerin, asla emellerine ulaşamayacağını ifade etti.

Bu saldırıların Türk milletini asla yıldıramayacağını, aksine vatana, bayrağa bağlılığını güçlendireceğini dile getiren Tekin, “Batman'ın Kozluk ilçesinde, güvenlik güçleriyle bölücü terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada şehit düşen Alaplılı Jandarma Uzman Onbaşı Recep Turan’ın derin üzüntüsünü yaşıyorum. Bu vatan için canını veren askerlerimizin ve polislerimizin emanetlerine sahip çıkıp, teröre ve şer odaklarına karşı tek yumruk, dimdik ayakta durmak en büyük görevimizdir. Bilinmelidir ki ülkemizin birlik ve beraberliğine kasteden hainler, hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Bu inanç ve duygularla, şahadet mertebesine ulaşmış Alaplımızın yiğit evladı Jandarma Uzman Onbaşı Recep Turan’a Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzere Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum.”

KAYNAK; AJANSLAR

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2018, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER