Başkan Yılmaz vatandaşlarla bir araya geldi

Başkan Yılmaz vatandaşlarla bir araya geldi

Başkan Yılmaz vatandaşlarla bir araya geldi

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz Kozlu Kılıç Mahallesinde vatandaşlar ile kahvaltıda bir araya geldi.
Kılıç Mahallesi sakinleri Başkan Yılmaz’ı Kahvaltıya davet ettiler. Sıcak samimi bir ortamda geçen kahvaltı buluşmasında Belediyenin çalışmalarını ve hizmetlerini anlatan Yılmaz mahalle sakinlerinin yol sorununu yerinde inceleyerek sorunun çözümü için Başkan yardımcısı ve Fen işleri Müdürüne talimat vererek bir an önce yol çalışmalarına başlanılmasını istedi.
Mahallelinin yıllardır çözülmeyen yol sorununu çözeceğini belirten Yılmaz, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ve sevgisi karşısında ‘’Ne Mutlu Bana Sizlere Hizmet edebiliyor sizlerin rızasını alabiliyorsam” dedi
Mahalle Sakinleri Başkan Yılmaz’a kahvaltı davetlerine katıldığı ve uzun yıllardır çözülmeyen yol sorununun çözümü için girişimde bulunduğu için teşekkür ederek ‘’Mahalle olarak Her zaman yanınızdayız Allah Yar ve Yardımcın olsun .Çalışmalarında başarılar’’ dediler.
Kozlu’nun yaşam kalitesini arttırmak için gece gündüz çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Başkan Kerim Yılmaz Zamanımız elverdiğince vatandaşlarımızın arasında olarak, sorunları yerinde tespit ediyor ve gerekenin en kısa sürede yapılması için tüm ekiplerimizi seferber ediyoruz. Kılıç mahallemizin sorununu öğrenir öğrenmez duruma el koyarak gerekli incelemeleri yaptık ve sorunlarının giderileceğini belirtik. Vatandaşlarımızın tüm sorunları bizim için bir emirdir. Halkımızın yaşam standardını yükseltmek adına hizmetlerimiz devam ediyor. Her şey halkımızın refahı içindir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2018, 15:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER