Başkan Yılmaz'dan kadınlara kahvaltı

Başkan Yılmaz'dan kadınlara kahvaltı

Başkan Yılmaz'dan kadınlara kahvaltı

Zonguldakın Kozlu ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.
Elizya Düğün Salonunda gerçekleştirilen kahvaltı programına Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören, AK Parti Zonguldak Kadın Kolları Başkanı Züleyha Arıman ve partililer katıldı.
Programa katılan davetlilerin Kadınlar Gününü kutlayan protokol üyeleri ardından birlikte kahvaltı yaptı. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Öncelikle Cennet annelerin ayakları altındadır anlayışıyla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü tüm ulusumuza, kadınlarımıza kutlu olsun diyorum. Kadının toplumumuzdaki yeri gerçekten çok yüksektir. Peygamberimiz ‘Cennet annelerin ayakları altındadır demiştir. Biz hem inancımız, hem yaşantımız gereği bugün burada onlarla hasbihal etmek adı altında bir kahvaltı programı düzenledik. Herkes mutlu, böyle bir organizasyonun tertip edilmesi ve insanlarımızın buraya rağbet etmesi sevindirici oldu diye konuştu.
Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya ise Bugün belediye başkanlığımızın düzenlediği bu güzel etkinlikte Kozlulu, Zonguldaklı anım kardeşlerimizle bir araya geldik. Hem onların dertlerini dinlemek hem de sorunlarını dinlemek anlamında bizim için de bir fırsat oldu. Kadınlarımız bizim kültürümüzde medeniyetimizde hem eş hem anne hem çocuk olarak çok büyük yere sahipler. Bir toplumu gerçek manada kalkındıran ve geliştiren kadınlarının verdiği emektir. Nasıl ki bir kuş tek kanadıyla uçamazsa bir toplumda sadece erkeklerin çabasıyla kalkınamaz. Kadınların rolü vazgeçilmez bir noktadadır. Sadece bugün değil her gün kadınlarımız için özeldir. Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olarak belirlenmiş. Biz de onların bu gününü yürekten kutluyoruz. Allah onları başımızdan eksik etmesin şeklinde konuştu.
AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören de 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2018, 11:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER