Başkan'dan öğrenciler için "tanışma" etkinliği

Başkan'dan öğrenciler için "tanışma" etkinliği

Başkan'dan öğrenciler için "tanışma" etkinliği

ZONGULDAK - Devrek Belediyesi, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Devrek Meslek Yüksekokulu (DMYO) öğrencileri için tanışma etkinliği düzenledi.

Etkinliğe, Devrek Kaymakamı Yakup Güney, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Devrek TSO Başkanı Ertan Civak, BEÜ DMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu, BEÜ DMYO Dernek Başkanı Ahmet Akdemir, Devrek Kent Konseyi Başkanı Erdoğan Akçabelen, öğretim üyeleri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, etkinlikte yaptığı konuşmada, her zaman öğrencilerin yanında olduklarını belirtti.

İlçemizde okulunuzu bitirinceye kadar misafirimizsiniz. diyen Semerci, şöyle konuştu:

Devrekten iyi anılarla ayrılmanız en büyük arzum. Dünya büyük bir değişim içerisinde ve herkes arayış içerisinde. Her türlü arayışın nitelikli insan ile olacağını hepimiz biliyoruz. Nitelikli insan gücü her alanda kaliteyi getirir. Bu nedenle de eğitim kurumlarımıza çok büyük görevler düşmektedir. Öğretim üyelerimiz, bu kurumların temel taşlarıdır. Deneyimli kişilikleriyle sadece öğreten değil, her zaman öğrenmeyi kendilerine ilke edinen öğretim üyelerimizin, aynı şekilde öğrenci yetiştireceklerinden şüphem yok. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitim ve öğretim kurumlarımıza verdiğimiz destekler devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2017, 15:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER